Laura Laurikainen on Ilveksen uusi kapteeni – Saana Tuomala ja Anna Olmala täydentävät kapteeniston

Toista kauttaan keltavihreässä nutussa pelaava Laura Laurikainen on valittu edustusjoukkueen uudeksi kapteeniksi! Keskuspuolustaja toimi heti ensimmäisellä Ilves-kaudellaan varakapteenina Saana Tuomalan kanssa ja nousi nyt joukkueen kapteeniksi, edellisen kapteenin, Johanna ”Junnu” Salmijärven lopettaessa uransa viime kauteen.

Vasta valittu kapteeni Laurikainen pääsi haastateltavaksi.

Onnittelut valinnasta kapteeniksi! Toimit viime kaudella varakapteenina ja nyt siis virallisena kapteenina, miltä tuntuu?

”Kiitos! Joukkueen osoittama luottamus tuntuu aina tosi hyvältä.”

Ilmeisesti joukkue päätti kapteenin, niin tuliko valinta millään lailla yllätyksenä?

”Joukkueessa on monta isoa vastuuta kantavaa pelaajaa, mutta mikään hirveä shokki tämä valinta ei ollut.”

Toimit Saanan kanssa kapteenistossa nyt toista kautta ja uutena nimenä mukaan tuli Anna Olmala. Miltä kapteenisto vaikuttaa uuden kapteenin silmissä?

”Saanan kanssa on helppo toimia, kun on jo paljon yhteisiä kokemuksia. Anna on jo tähän mennessä tuonut koko joukkueeseen paljon positiivista energiaa, joten kyllä tästäkin taas hyvä tulee!”

Kapteenisto on aika keskuspuolustus-painotteinen! Ovatko topparit luontaisia johtajia?

”Aika usein topparit, jos ei luontaisesti, niin sitten viimeistään pakon edessä joutuvat paljon ohjaamaan pelissä. Luulen, että meissä kolmessa on johtajuutta jo vähän luonnostaan.”

Meidän on pitänyt jo pitkän aikaa palata Lotta Lähteenmäen paljastamaan ”Paisti” lempinimeen. Haluaisitko kertoa tästä nimestä vähän lisää?

”Mielikuvat lempinimestä voi vähän erota siitä, mikä sen alkuperäinen tarkoitus on ollut. Nimi sai siis alkunsa siitä, kun viime vuonna pääsin monen mutkan kautta joukkueen tapahtumaan mukaan ja tästä tietysti hyvin onnellisena olin tullut hymyillen paikalle. Pipsan mielestä mun naama ’paistoi kuin Naantalin aurinko’ ja siitä sitten jollain ilveellä tuli ’Paisti’. Korjaan kyllä aina oikeaksi lempinimeksi ’Laren’, mutta jostain syystä vielä en ole päässyt tuosta Paistista eroon..”

Ehkä uusi kapteeni kulkee hänen itse mainitsemallaan lempinimellä Lare.

Onnittelut valinnasta koko kapteenistolle!