Miesten ja naisten edustusjoukkueet syventävät yhteistyötään!

Jo aiemmin Ilveksen jalkapallon edustusjoukkueet Veikkausliigassa ja Kansallisessa Liigassa syvensivät yhteistyötään ja sen ansiosta esimerkiksi verkkosivustot yhdistyivät ilvesnaisetjalkapallo.fi -osoitteen alle sekä yleisilmeet yhtenäistyivät. Nyt yhteistyö syvenee entisestään!

Jatkossa pääset Veikkausliigan kausikortilla myös Kansallisen Liigan ja naisten Ykkösen otteluihin. Lisäksi verkkokaupassamme on nyt myynnissä Ilves naisten tukikausikortti edulliseen 29,90 euron hintaan, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan naisten edustusjoukkueelle! Uusi tukikausikortti käy sellaisenaan myös sisäänkäyntiin Kansallisen Liigan otteluihin.

Tarjoamme yrityksille myös kymmenen tukikausikortin paketteja erittäin edulliseen 250 euron (sis.alv) yhteishintaan! Otathan yrityspakettien osalta yhteyttä myyntiimme, jonka tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Lisäksi uusi syventynyt yhteistyö tulee näkymään myös useilla muilla eri sektoreilla, kuten kumppanimyynnin, verkkokaupan ja markkinoinnin saralla. Esimerkiksi Ilves naisten kumppanimyynti yhdistyy Ilves Edustus Oy:n myynnin kanssa ja tämän lisäksi verkkokauppaan tulee myyntiin myös naisten fanituotteita.

Tilaa tukikausikortti helposti verkkokaupastamme!