Ilves ja kestävä menestys

Vuonna 2021 tehdyn UEFA STROI -mallennuksen mukaan jalkapalloon sijoitetun pääoman sosiaalinen tuotto on merkittävä:
vaikuttava 31,37 miljoonaa euroa. Tämä luku ei ole vain numero paperilla, vaan se kertoo tarinan siitä, miten Ilves on voimakkaasti sitoutunut vaikuttamaan yhteisöönsä ja sen jäseniin.

Ilves ei ole vain suomen suurin jalkapalloseura numeroiden perusteella, vaan se on elinvoimainen yhteisö, joka kukoistaa intohimosta ja välittämisestä. Yli 6000 pelaajaa, yli 1100 vapaaehtoista seuratoimijaa ja yli 15000 yhteisön jäsentä muodostavat perustan, joka rakentaa menestystä ja merkitystä jokaiselle.

Vastuullisuus ja tasa-arvo eivät ole vain sanoja Ilveksen sanakirjassa, vaan ne ovat toiminnan kulmakiviä. Kaikilla on oikeus ja mahdollisuus osallistua harrastus- ja kilpailutoimintaan tasapuolisesti, riippumatta taustasta tai tilanteesta. Ilveksen sitoutuminen tähän periaatteeseen on huomioitu laajasti, ja se on ansainnut arvostetun UEFA Grassroot Awardsin Euroopan parhaana amatööriseurana 2022-2023.

Ilveksen panostus ympäristöystävällisiin tekonurmien joustoaineisiin ja aktiivinen rooli liikunnan edistämisessä ovat vain joitain esimerkkejä siitä, miten seura näkee vastuunsa laajemminkin yhteiskunnassa. Kannustaen lapsia, nuoria ja aikuisia liikkumaan sekä edistäen terveellistä elämäntapaa yhteistyössä koulujen ja päiväkotien kanssa, Ilves osoittaa olevansa enemmän kuin vain jalkapalloseura – se on voima, joka muuttaa yhteisöään parempaan suuntaan.

Ilveksen naisten ja tyttöjen huippu-urheilustrategia

Julkaistuaan naisten ja tyttöjen huippu-urheilustrategian vuonna 2021 Ilves on päättänyt vahvistaa naisten ja tyttöjen pelaajapolkua sekä tuottaa seuraavat suomalaiset huippu-urheilijat. Tavoitteena on myös nostaa Ilveksen naisten edustusjoukkue kestävään menestykseen kausille 2024-2030.

Ilveksen merkittävät taloudelliset panostukset kaudelle 2024 ovat kohdistuneet Tammelan stadionin olosuhteiden parantamiseen sekä edustusjoukkueen vahvaan taustatiimiin ja pelaajistoon.

Tavoitteet

 1. Paras perustan rakentaja
  • Kokovuotisten pelaajamäärän lisääminen
  • Pelaajapolun laatutekijöiden vahvistaminen
 2. Huippuvaiheen kestomenestyjä
  • Joukkueen rakentamisen ammattimaistaminen
  • Arjen ammattimaisuus
  • Viestinnällisen ja kaupallisen arvon kasvu
 3. Arvoa luova Ilves
  • Sisäisen yhteistyön rakennemuutos
  • Seurayhteistyömallin uudistuminen
  • Arvokumppanuuksien syventäminen

Tämä strategia ei ole pelkästään tavoitteiden lista, vaan se on sitoutuminen jatkuvasti kehittyvään ja menestykseen tähtäävään työhön. Ilves on valmis rakentamaan tulevaisuutta, jossa naiset ja tytöt ovat vahvasti edustettuina ja menestyvät jalkapallon huipulla.


Premium kumppanit

Pääkumppanit

Kumppanit

Verkostokumppanit

Kiinnostaako kumppanuus?
Ota rohkeasti yhteyttä!

Janne Räsänen
Urheilutoimenjohtaja
janne.rasanen@ilves.fi
+358 40 749 5199

Matti Anttonen
Toiminnanjohtaja
matti.anttonen@ilves.fi
+358 41 444 5450

Haluan kuulla lisää?