Jenni Kantanen palaa Ilvekseen – tervetuloa takaisin joukkueeseen!

Hyökkääjä Jenni Kantanen tekee paluun edustusjoukkueeseen! Kaudella 2019 liigapeleissä keltavihreiden väreissä debytoinut Jenni on tehnyt urallaan yhteensä kahdeksan liigamaalia. Viimeksi Jenni nähtiin Ilveksen riveissä kaudella 2020.

Onnittelut sopimuksesta, Jenni! Teet paluun edustusjoukkueeseen, mitkä ovat fiilikset?

”Tosi hyvät fiilikset paluusta. Into futikseen on kasvanut viime vuoden aikana ja on kiva nähdä uusia sekä vanhoja joukkuekavereita.”

Olet pelannut edustusjoukkueessa jo useampana kautena, mutta viime vuonna et ollut mukana. Mitä teit 2021?

”2021 kesän pelasin naisten Kakkosta TPV:n kanssa. Otin rennosti ja keskityin muihin kuin jalkapallojuttuihin.”

Painoit kasvattajaseurasi TPV:n riveissä viime kaudella kuusi maalia Kakkosessa. Miltä pelaaminen maistui?

”Pelaaminen tuntui hyvältä. Rennompi meininki sopi minulle siinä hetkessä erittäin hyvin. Etenkin mieleni sai lepoa pelatessani Kakkosta.”

Kävikö niin, että kävit katsomassa edustusjoukkueen otteluita ja ”vanha suola kävi janottamaan”?

”Vanha suola ei alkanut oikeastaan janottaa, vaan innostuin jalkapallosta uudestaan. Tykkään kovista peleistä. Sitä tuli viime vuonna ikävä.”

Mitä tai ketä joukkueessa oli eniten ikävä ollessasi poissa toiminnasta?

”Eniten oli ikävä tavoitteellista urheilua.”

Mitä vuoden 2022 Jenni Kantanen tuo joukkueeseen? Monta maalia aiot painaa paluukaudellasi vastustajien verkkoon?

”Tuon joukkueeseen taistelutahtoa ja kovaa fyysistä peliä. Rakastan kaksinkamppailuja ja aion antaa kentällä kaikkeni. Maalimäärästä en osaa vielä sanoa.”

Valmennus on muuttunut aika lailla siitä, kun olit edellisen kerran mukana. Miltä valmennus tai kauden 2022 joukkue näyttää sinun silmiisi?

”Joukkue näyttää mielestäni nuorelta, mutta vahvalta. Meillä on hyvä tiimi kasassa ja uskon, että valmennus tukee sitä hyvin. Olen innoissani tulevasta kaudesta!”

Päävalmentaja J-P Berg toivottaa Jennin takaisin joukkueeseen.

”Jenni tekee nyt välivuoden jälkeen paluuta korkeimmalle sarjatasolle. Hän onnistui loppuvuoden try-out-jaksollaan parantamaan otteitaan koko ajan ja sitä kautta vakuuttamaan valmennuksen kyvyistään ja halustaan mitata omaa tasoaan Kansallisen Liigan peleissä.

Jenni omaa henkisellä puolella poikkeuksellista mentaliteettia ja on parhaimmillaan kovissa paikoissa. Lisäksi hän tuo asenteellaan ja pelaamisellaan kovuutta joukkueemme pelaamiseen.”

Tervetuloa takaisin keltavihreisiin, Jenni!