Viikonloppuna peräti kolme palkitsemista – Kansallisen Liigan Legenda Lindell sekä sadan ottelun Laurikainen ja Rasinen!

Ilves kohtaa lauantaina kauden neljännessä kotiottelussaan Åland Unitedin. Ottelussa on paljonkin spesiaalia: Kauppi 3:lla lauantaina kolmelta alkava ottelu näkyy Ruudun lisäksi Ylen kanavilla, se toimii Ilveksen junioriedustuksen kutsuotteluna ja ottelun yhteydessä palkitaan ihan huolella niin entisiä kuin nykyisiäkin pelaajia!

Kansallisen Liigan Legenda – Johanna Lindell

Ilvestä useamman kauden edustanut maalivahti Johanna Lindell palkitaan Kansallisen Liigan Legendana. Kansallisen Liigan Legendat on liigan ja Palloliiton viime vuonna 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi yhdessä lanseeraama kunniagalleria, johon Johanna Lindell on valittu mukaan 17. muun legendan kanssa.

Lindell pelasi Suomessa Ilveksen lisäksi HJK:ssa ja Malmin Palloseurassa. Maalivahti ehti pelaamaan vuosien 1990-2003 välillä yhteensä 72 maaottelua ja hänet valittiin myös vuoden naispelaajaksi vuonna 1994.

Liigan Legendoja on ehditty jo palkitsemaan tällä kaudella, aiheesta voi lukea lisää Kansallisen Liigan verkkosivuilta.

Sadan ottelun kerholaiset – Laura Laurikainen & Aino Rasinen

Johanna Lindellin lisäksi ennen ottelun alkua palkitaan myös Ilveksen kapteeni Laura Laurikainen sekä Ilves-kasvatti Aino Rasinen, jotka molemmat saavuttivat tällä kaudella upean 100. pääsarjaottelun rajapyykin. Lauantain ÅU-ottelu on kippari Laurikaiselle ottelu numero 104 ja Kalevan kaupunginosassa, Ilves Futis-Liigassa aloittaneelle Rasiselle ottelu numero 103.

Laura

Tämän kauden kotiavaus FC Honkaa vastaan oli Lauralle sadas pääsarjaottelu. Toista kauttaan Ilvestä edustava ja ensimmäistä kauttaan kapteenina toimiva Laurikainen on pelannut pääsarjaurallaan myös TPS:n ja JyPK:n riveissä.

Ensimmäisen pääsarjaottelunsa Laura pelasi JyPK:n paidassa HJK:ta vastaan maaliskuussa 2017. Ennen tätä puolustaja oli pelannut Ykköstä Jyväskylässä kaudet 2014-2016. Pallokerhoon toppari siirtyi kasvattajaseurastaan, Lapuan Virkiästä.

”Junnuna ihailin suuresti niitä harvoja Lapuan Virkiästä pääsarjaan asti peliurallaan edenneitä. Lähinnä siis poikapuolen pelureita, tyttöpuolelta muistan ihailleeni Seppälän Ellaa. Omalta osaltani kuvittelin, ettei se varmaan ole edes mahdollista. Nyt kun tuli satanen täyteen, niin mietin vaan että tässä sitä nyt ollaan! Tuntuu siis hyvältä ja oon tosi ylpeä siitä työstä mitä itse oon tehnyt ja kiitollinen kaikille, jotka on ollut osana mun jalkapalloelämää.”

Aino

Ainolle puolestaan sadan ottelun rajapyykki tuli täyteen vieraissa pelatussa matsissa PK-35 Vantaata vastaan. Ensimmäisen liigaottelunsa Aino ehti pelaamaan 17-vuotiaana, debytoiden samaa seuraa vastaan kuin Laura: HJK:ta. Debyytissä vastuuta tuli 11. minuutin verran.

Jyväskylän Pallokerho on myös tuttu seura Ainolle, sillä keskikenttäpelaaja pelasi Lauran joukkuekaverina JyPK:ssä kaudella 2016, auttaen seuraa saavuttamaan liiganousu kauden päätteeksi. Aino iski yhden maalin Nice Futiksen verkkoon kaksiosaisessa liigakarsinnassa.

Kaudella 2017 keskikenttäpelaaja pelasikin Ilveksen riveissä jo 13 ottelua ja siitä se niin sanotusti sitten lähti. Nyt pääsarjaotteluita keltavihreissä on kertynyt jo yli sata kappaletta.

”Hienoltahan se tuntuu, paljon oon oppinut tässä vuosien aikana ja saanut pelata hyvien pelaajien ja ennen kaikkea hienojen ihmisten kanssa.”

Onnittelut niin Kansallisen Liigan Legendana palkittavalle Johannalle sekä Lauralle ja Ainolle hienon rajapyykin ylittämisestä!

Kaikki junioriedustuksen pelaajat vanhempineen ovat tervetulleita lauantain otteluun. Muille katsojille lippuja löytyy portilta hintaan 7/5€. Tervetuloa Kauppiin seuraamaan niin palkitsemisia kuin itse otteluakin!