Vahvistus keskuspuolustukseen – Anna Olmala siirtyy Ilvekseen PK-35 Vantaasta!

Anna Olmala siirtyy PK-35 Vantaasta Ilveksen riveihin!

Anna Olmala siirtyy Tampereelle kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Anna on edustanut kaksi edellistä kautta PK-35 Vantaata ja esiintyi joukkueen riveissä muun muassa Suomen Cupin finaalissa.

Puolustaja pelasi kahden kauden aikana vantaalaisten riveissä 40 ottelua ja hän omaa liigakokemusta myös kasvattajaseuransa, tulevaksi kaudeksi taas pääsarjaan nousseen ONS:n riveistä. Viime kaudella Anna teki yhden liigamaalin ja yhteensä maaleja pääsarjatasolla on syntynyt 20 kappaletta.

Sukunimi Olmala saattaa olla monelle ilvesläiselle tuttu, sillä Anna on numerolla 22 pelaavan ja neljä maalia viime kaudella viimeistelleen Hetan isosisko. Anna tuo nimenomaan entisestään kokemusta keltavihreiden takalinjoille.

”Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta ja odotan innolla, että joukkuetreenit alkaa ja pääsee jatkamaan kovaa harjoittelua.

Positiivisilla mielillä tulen Tampereelle, Tampereella on hyvät olosuhteet harjoitella ja pelata. Näen, että voin tuoda joukkueeseen kokemusta, positiivista ilmapiiriä ja monipuolisuutta.”

Kysyttäessä Annalta, että joutuuko oma pikkusisko erityistarkkailuun, puolustaja vastaa..

”Vaikea sanoa, että joutuuko Heta erityisen koville, mutta ainakaan ei tule pääsemään helpolla.”

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Janne Räsänen on mielissään uudesta hankinnasta.

”Etsimme puolustuslinjaamme kovuutta sekä kokemusta ja Annasta saimme loistavan lisän joukkueeseen. Annalla on myös kokemusta useammalta tontilta eli hän tuo monipuolisuudellaan vaihtoehtoja valmennukselle ja odotammekin kaikki hänestä johtavaa pelaajaa edustusjoukkueeseen.”

Tervetuloa Ilvekseen, Anna!

Pelaajasopimusten julkaisemista jatketaan taas tulevien päivien aikana, olethan kuulolla.