Puolustuslinja jatkaa – Noora Hämäläinen, Laura Laurikainen ja Saana Tuomala jatkosopimuksiin!

Laura, Noora ja Saana jatkavat keltavihreissä väreissä tulevalla kaudella!

Yhteensä 67 ottelua viime kaudella. Varakapteenisto. Maajoukkueleirejä. Erikoistilannevastuuta. Maaleja. Laitapuolustaja Noora Hämäläinen sekä keskuspuolustajat Laura Laurikainen ja Saana Tuomala jatkavat keltavihreissä myös tulevalla kaudella!

Saana pelasi viime kaudella KAIKISSA 24. Kansallisen Liigan ottelussa ja vieläpä uudella pelipaikalla. Vielä toissa kaudella keskikentän sydämessä operoinut Saana istutettiin topparin paikalle ja hyvin hän näytti siinä viihtyvänkin.

”Viime kausi oli kaksijakoinen. Alkukausi oli haasteellinen, mutta keskikesällä saatiin parempi vaihe pelillisesti ja taisteltiin jopa yläloppusarjapaikasta. Loppukaudesta jäi ihan hyvä fiilis parempien peliesitysten takia.

Omaan kauteen olen osittain tyytyväinen, mutta paljon on kehitettävääkin. Tietysti uuden pelipaikan omaksuminen toi omat haasteensa. Tulevalla kaudella haluan edelleen kehittyä ja mennä eteenpäin pelaajana sekä auttaa omalla panoksellani joukkuetta menestymään. Ja se maali jäi tekemättä, niin ensi kaudella voisi sitten tehdä useamman!

Odotan innolla tulevaa kautta ja uusien valmentajien kanssa työskentelyä. Joukkueen tilanne näyttää mielestäni hyvältä: viime kauden joukkueesta on runko kasassa, mutta myös uusia pelaajia on tulossa.”

Laura tuli viime kaudelle keltavihreään peliasuun Turusta ja mustavalkoisesta nutusta. Laura sai myös varakapteenin natsat ja toi kapteenina toimineen ”Junnu” Salmijärven ohella paljon kaivattua kokemusta kentälle. Sopeutuminen Tampereelle ja joukkueeseen vaikutti sujuneen hyvin.

”Olen viihtynyt täällä Ilveksessä tosi hyvin ja jäi kyllä hyvä fiilis koko kaudesta. Vastuu varakapteenina oli mulle tärkeä juttu. Muiden luottamus antoi itselle lisämotivaatiota ja intoa harjoitteluun sekä peleihin.

Uusi kausi tuo aina mukanaan joitain muutoksia, joten mielenkiinnolla odotan tulevaa.”

Noora esiintyi viime kaudella kahta vaille kaikissa pääsarjamatseissa ja iski loppukaudesta yhden maalinkin. Taistelu laitakaistojen pelipaikoista oli kenties kovinta viime kaudella ja Noora jatkaa taistelua sekä kehittymistä myös tulevaisuudessa.

”Kausi oli nousujohteinen ja siitä olen hyvillä mielin. Saimme parannettua kokonaisvaltaisesti pelaamista sekä joukkuehenkeämme. Innolla ja hyvällä energialla menen kohti uutta kautta, sillä haluan nähdä mihin pystymme.

Tulevalta kaudelta odotan henkilökohtaisia onnistumisia, entistä enemmän vastuuta sekä oman, että joukkueen pelin eteenpäin viemistä.”

Päävalmentajana aloittava J-P Berg on iloinen kolmen tärkeän puolustajan jatkosopimuksista.

”Tulevan kauden joukkuetta kootessamme, yksi tärkeä perusajatus on ollut saada pidettyä omat runkopelaajat edelleen meillä. Tätä taustaa vasten onkin mahtavaa raportoida lähes koko kauden topparivastuun kantaneiden Laura Laurikaisen ja Saana Tuomalan sekä enemmän laidassa viihtyvän Noora Hämäläisen jatkosopimuksista.

Laura tuo kokeneena pelaajana juuri oikeanlaista johtajuutta niin kentälle kuin sen ulkopuolellekin. Saanan tasaisen loistokkaat suoritukset kentällä ja mahtava potkutekniikka ovat varmasti herättäneet huomiota muuallakin. Noora taas pystyi vielä loppukaudesta nostamaan omaa pelillistä tasoaan ja oli tärkeä lenkki joukkueen positiivisessa peli-ilmeessä, jota nähtiin runsaasti erityisesti syyskauden peleissä.”

Tällä hetkellä on uutisoitu Silja Tuomisen sekä puolustajakolmikon jatkosopimuksista. Julkaisemme uusia pelaajasopimuksia taas piakkoin!