Tulevaisuuden tähdet -kutsuottelu lauantaina – Pirkanmaalta mukana yli 30 joukkuetta

Tulevaisuuden tähdet -koordinaattori moikkaamassa Iceaheartsin junioreita. Kuva: Joope Erkkilä.

Ilves kutsuu kaikki Tulevaisuuden tähdet -ohjelman joukkueet lauantain kotiotteluun PK-35 Vantaata vastaan. Kansallisen Liigan ottelu alkaa Kaupin urheilupuistossa lauantaina kello 19:00.

Viime vuonna lanseeratun Tulevaisuuden tähdet -ohjelman tarkoituksena on sitouttaa tyttöpelaajia ja tyttöjoukkueita jalkapallon pariin, lajikulttuuriin sekä paikallisiin naisten pääsarjajoukkueisiin.

Ohjelmaan on saatu tänä vuonna mukaan Pirkanmaalta yli 30 tyttöjoukkuetta ja yhteensä ohjelmassa on mukana tällä hetkellä jo yli 120 joukkuetta.

Ilveksen Tulevaisuuden tähdet -koordinaattorina toimiva edustusjoukkueen numero kymppi Pipsa Saarilahti on ollut aktiivisesti yhteydessä joukkueisiin ja saanut hienon määrän joukkueita mukaan Tampereelta ja koko Pirkanmaalta.

Viimeisimpänä ohjelmaan lähti mukaan Icehearts Tampere, joka toimi muutama kierros takaperin myös Ilveksen hyväntekeväisyyskumppanina Lisää hyvää ympärillemme -hyväntekeväisyyskierroksella.

”Ihan mahtavaa, että näin moni joukkue on lähtenyt ohjelmaan mukaan! Osallistuneiden joukkueiden listalla on sekä uusia että jo viime kaudella mukana olleita Tulevaisuuden Tähtiä, joten voimme päätellä, että ohjelman pilottikausi on ollut onnistunut.

Edustusjoukkueen pelaajat ovat käyneet jo muutamissa joukkueissa treenivierailulla ja heinäkuussa vauhti vaan kiihtyy. Lauantaiksi toivon Tulevaisuuden Tähtien valtaamaa Kauppia ja kovaa kannustusta. Tervetuloa peliin!”, Pipsa toteaa.

 

Hyväksi havaittu konsepti

Edelliskaudella erilaisia vierailuja ja tapahtumia järjestettiin ohjelman puitteissa yhteensä yli 400 kappaletta. Viime vuonna ohjelmassa oli kaiken kaikkiaan mukana 107 tyttöjoukkuetta. Ilveksen osuus viime kauden joukkuemäärästä oli 27 joukkuetta.

Ensimmäisenä vuonna Tampereen lisäksi ohjelmassa olivat mukana Espoo, Helsinki, Kuopio ja Oulu. Tälle kaudelle Kuopio vaihtui Turkuun.

Tulevaisuuden tähdet -ohjelmasta voi lukea lisää Kansallisen Liigan kotisivuilta.

Nähdään lauantaina Kaupin urheilupuistossa, kaikki Tulevaisuuden Tähdet!