Tukikausikortit nyt myynnissä hintaan 39,90 euroa – kausikortilla liigan ja cupin peleihin

Tukikausikortilla pääsee näkemään Kansallista Liigaa ja kahta eri cup-kilpailua. Kuva: Joope Erkkilä.

Edustusjoukkueen tukikausikortit ovat tulleet myyntiin. Tukikausikortin hinta on 39,90 euroa ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Ilveksen Kansallisen Liigan, Kansallisen Cupin ja naisten Suomen Cupin otteluihin.

Tukikausikortteja voi tilata tätä kautta: https://ilvesnaisetjalkapallo.fi/tuote/tukikausikortti/.

Keltavihreiden kilpailullisen kauden käynnistää uusi Kansallinen Cup, joka alkaa lauantaina 4. helmikuuta kotiottelulla VIFK:ta vastaan. Koska kausikortit eivät ehdi Kansallisen Cupin otteluihin, sisään pääsee näyttämällä portilla kuittia/ostovahvistusta.

Kansallisen Liigan otteluohjelma julkaistaan tiistaina 31. tammikuuta kello 14:00. Suomen Cupin otteluiden ajankohdat selviävät myöhemmin.

 

Myynnissä myös Ilves-juniorin vanhemman kausikortit

Tukikausikortin lisäksi myynnissä on Ilves-juniorin vanhemman kausikortteja. Kaikille Ilves-juniorien vanhemmille on tarjolla kausikortti 60 euron hintaan, kaksi korttia saa 100 euron yhteishintaan. Ilves-juniorin vanhemman kausikortti oikeuttaa kaikkiin Kansallisen Liigan, Veikkausliigan, naisten Ykkösen ja miesten Kakkosen kotiotteluihin. Ilves-juniorin vanhemman kausikortin voi tilata täältä: https://ilvesnaisetjalkapallo.fi/tuote/vanhemmankausikortti2023/.