Tays lasten ja nuorten sairaala sai Ilves-vieraita

Stina, Nelly, Ipa, Lauri ja Noel vierailivat Taysin lasten ja nuorten sairaalassa

Ilveksen Kansallisen Liigan pelaajat Stina Virkkala ja Nelly Lehtilä vierailivat yhdessä Ilveksen Veikkausliigan joukkueen Lauri Ala-Myllymäen ja Noel Hasan kanssa Taysin Lasten ja nuorten sairaalassa. Mukana vierailulla oli tietenkin myös lasten rakastama Ilves-maskotti ”Ipa”.

Vierailun aikana pelaajat ja Ipa kohtasivat lapsipotilaita Lasten ja nuorten sairaalan eri osastoilla, jakoivat nimikirjoituksilla varustettuja pelaajakortteja sekä lippuja niin Kansallisen Liigan kuin Veikkausliigan otteluun.

Vierailu sairaalalla oli erittäin lämminhenkinen. Vaikkei jokainen pieni potilas ollutkaan jalkapallon ystävä, vieraat sairaala-arjen keskellä olivat silti iloinen yllätys koko perheelle. Joukkoon mahtui myös todellisia Ilves-faneja, joille pelaajien vierailu oli selkeästi todella mieluisa kokemus. Yhteisiä puheenaiheita riitti aina jalkapallosta kesälomasuunnitelmiin sekä lempi jäätelömakuihin saakka.

Kiitos Taysin Lasten ja nuorten sairaalalle sekä Lastenklinikan Kummit ry:lle vierailumme mahdollistamisesta – Nähdään taas!

Kansallisen Liigan seuraava kotiottelu on Ilves – Åland United sunnuntaina 7.7. Tammelan Stadionilla klo 14:00.

Miehet pelaavat lauantaina 15.6. Suomen Cupin ottelunsa Tammelassa klo 18. Veikkausliigan osalta seuraava kotiottelu on keskiviikkona 19.6. klo 21 alkaen. Ennen ottelua pelataan hyväntekeväisyysottelu, jossa jalkapallon ja jääkiekon alumnit ottavat mittaa toisistaan klo 19 alkaen.

Hanki liput otteluihin ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/ilves-naiset-jalkapallo/ , https://www.lippu.fi/artist/ilvesfootball/ilves-veikkausliiga-2024-3588522/ ja https://www.lippu.fi/artist/ilvesfootball/ilves-suomen-cup-2024-3662711/