Silja Tuominen on saanut maalihanat aukeamaan

Kuinka monta maalia Silja iskee yhteensä tällä kaudella? Kuva: Joope Erkkilä.

Ilves on löytänyt riveistään todellisen maaliruiskun, sillä Silja Tuominen on paukuttanut jo kymmenen maalia Kansallisessa Liigassa. Taikakeinoja tähän ei ole vaadittu, kovaa ja laadukasta harjoittelua sitäkin enemmän. 

Viime kaudella Silja onnistui laukomaan yhden maalin Kansallisen Liigan otteluissa, kun hän onnistui 4-1 kotivoitossa PK-35 Vantaasta. Tänä vuonna tahti on ollut aivan toinen, sillä täysosumia on nyt jo kasassa kymmenen, kun 15 sarjaottelua on takana päin.

Onnistumisen taustalta ei Siljan mukaan löydy taikatemppuja, eikä edes taikakenkiä, vaan onnistunut talvikauden harjoittelu. Vielä kun koko joukkueen peli alkoi rullaamaan alkuvaikeuksien jälkeen, on rennompi ilmapiiri edesauttanut osumien syntymisen.

Silja myös antaa krediittiä koko joukkueelle, sillä Ilveksen hyökkäyspeli ei missään nimessä ole yksin hänen harteillaan. Joukkueen vaaralliset vastahyökkäykset ovat monipuolisia ja vaarallisia pelaajia on useampia.

Tulevan sunnuntain otteluun PK-35 Vantaata vastaan Ilves lähtee hakemaan jälleen hyvää tulosta. Tärkeään otteluun Silja haluaisi saada mahdollisimman paljon kannattajia joukkuetta tukemaan. Toteutetaan Siljan toive ja mennään isolla joukolla kannustamaan Ilves jo viidenteen perättäiseen voittoon, matsi alkaa Kaupissa kello 15!

Katso alta Siljan haastattelu YouTubesta: 

https://youtu.be/q9vnIA6aZyc.