Silja, Jenni, Pessia ja Noora eivät jatka keltavihreissä – isot kiitokset ja tsemppiä koko nelikolle!

Kuvan nelikko ei jatka Ilveksessä alkavalla kaudella. Kuvat: Joope Erkkilä.

Silja Tuominen, Jenni Kantanen, Pessia Purhonen ja Ilves-kasvatti Noora Hämäläinen eivät jatka keltavihreissä kaudella 2023. Ilves kiittää kaikkia pelaajia heidän panoksestaan keltavihreiden värien eteen!

 

Noora Hämäläinen

Ilves Futis-Liigassa jalkapallon aloittanut Noora Hämäläinen debytoi liigassa 20. päivä huhtikuuta 2019. Noora pelasi edustuksessa yhteensä 69 peliä, tehden kaksi maalia. Kaudella 2022 puolustajalle kertyi 22 liigapeliä. Noora siirtyi FC Hongan takalinjoille.

”Tuntuu hyvin oudolta aloittaa uusi kausi eri joukkueessa ja seurassa. Ilves on antanut mulle paljon ja tuun oleen siitä aina kiitollinen. Meidän joukkue oli täynnä huikeita ihmisiä. Pelaajat tekevät lähdöstä erityisen vaikean, mutta välillä pitää vain mennä elämässä eteenpäin, jotta saa kokea uusia hienoja asioita.

Haikeista fiiliksistä huolimatta siirryn Honkaan innolla, sillä uusi alku tekee varmasti hyvää minulle. Lopuksi vielä kiitos kaikille pelikavereille, valmentajille ja taustoille kehiin olen saanut tutustua Ilveksessä.”

 

Silja Tuominen

FC Kuusysin kasvatti pelasi keltavihreissä kolmella edellisellä kaudella yhteensä 57 liigamatsia. Maaleja lahtelainen teki 18 kappaletta, joista peräti 13 syntyi kaudella 2021. Liigapelien lisäksi hyökkäyspään pelaajan tilille tuli 11 Suomen Cupin ottelua ja kaksi maalia. Silja siirtyi alkavaksi kaudeksi saarelle, Åland Unitedin riveihin.

”Ilves-ajasta jää käteen älyttömästi hyviä muistoja ja ihan mahtavia ihmisiä! Tampereella oli huippuympäristö harjoitella ja kehittyä.

Vähän on totta kai haikeet fiilikset lähteä, mutta samalla ootan innolla tulevaa ja uusia haasteita. Ei muuta kun iso kiitos kaikille faneille ja ihan kaikille jotka ovat olleet mukana matkassa, oli huikeet kolme kautta Ilveksessä!”

 

Jenni Kantanen

Hyökkääjä Jenni Kantanen palasi viime kaudeksi keltavihreisiin verkkareihin. ”Jenspa” pelasi kaudella 2022 yhteensä 20 liigaottelua ja teki yhden maalin. Kaudella 2019 liigassa debytoinut TPV-kasvatti pelasi edellisen kerran Ilveksessä kaudella 2020 ja ehti tehdä ensimmäisellä stintillään kahdeksan liigamaalia Ilvekselle. Jenni jatkaa pelejään liigassa PK-35:n väreissä.

”Oli kiva taas pelata täysillä ja testata tasoani Kakkosessa vietetyn kauden jälkeen. Kovat pelit ja kentällä vääntö on se, miksi pelaan. Viime kaudesta ei jäänyt hyvä maku suuhun, kun sijoitus oli huono eikä joukkueen peli alkanut kulkea oikein missään vaiheessa.

Terveiset lähtee kaikille Ilves-junnuille, jotka kävivät peleissä ja kannustivat meitä koko kauden läpi. Etenkin Ilves-päivänä Ratinassa oli kiva nähdä innokkaita tulevia liigapelaajia katsomossa!

Tulevaisuus näyttää palaanko Tampereelle Ilveksen paitaan. Never say never.”

 

 

Pessia Purhonen

Numerolla 13 pelannut Pessia Purhonen lähtee täysin uusien haasteiden metsästykseen, kun mikkeliläinen suuntaa maapallon toiselle puolelle Australiaan. Mikkeliläisen PU-62:n kasvatti tuli Ilvekseen jo kaudella 2018 ja ehti pelaamaan Ykkösessä 42 ottelua, tehden 7 maalia. Liigamatseja kertyi kahden kauden aikana 34 kappaletta. Liigauran avausmaali syntyi toukokuussa vierasreissulla ONS:n verkkoon.

”Koen että nyt on hyvä hetki ottaa vähän happea ja aukesi mahdollisuus tehdä jotain uutta. Lähden siis hakemaan uusia kokemuksia hieman erilaisesta ympäristöstä Australiasta.

Tampereesta on tullut mulle uusi koti ja Ilveksestä taas muodostunut perhe. Oon saanut täältä hyviä muistoja ja ihan huikeita ihmisiä ympärilleni!

Haluan uskoa, että palaan vielä jalkapallon pariin! Mutta ensi kaudella keskityn lähinnä seuraamaan pelejä.

Haluan kiittää kaikkia, jotka ootte olleet mun Ilves-matkassa mukana! Oon kiitollinen kaikille pelaajille ja valmentajille, ootte kasvattaneet mua pelaajana ja ihmisenä! Kiitos myös taustoille ja kannattajille, ilman teitä tää ei olis mahdollista!”

 

Isot kiitokset koko nelikolle ja paljon tsemppiä kaikkiin tuleviin haasteisiin!