Inari Salo vahvistamaan Ilveksen puolustusta – tervetuloa keltavihreisiin, Inari!

Keltavihreät saivat puolustukseensa uuden vahvistuksen, kun joukkueen mukana jo hyvän tovin ollut Inari Salo allekirjoitti sopimuksen edustusjoukkueen kanssa. Alakerran vahvistuksen pelinumero tulee olemaan 4.

Koko uransa ONS:ssä pelannut Inari edusti punavalkoisia viime kaudella 22. liigaottelussa sekä kahdessa karsintaottelussa PKKU:ta vastaan. Puolustaja kellotti kaikissa pelaamissaan otteluissa täyden ysikymppisen ja teki lisäksi yhden maalin.

Inarilta löytyy kokemusta myös nuorisomaajoukkueesta, sillä hän on edustanut Suomea U17-maajoukkueessa.

Ilveksen puolustuslinjan uusin tulokas kertoi kuulumisiaan.

 

Mikä fiilis sopimuksesta, miltä tuntuu olla ilvesläinen?

”Tosi hyvä fiilis on ja on ollut mahtavaa päästä treenaamaan uudessa ympäristössä. Ilvesläisyys on sopinut minulle tosi hyvin ja olen päässyt hyvin mukaan joukkueeseen.”

Mikä sai sinut jättämään kasvattajaseura ONS:n ja hakemaan uutta haastetta Mansesta?

”Tulin Tampereen yliopistoon opiskelemaan, joten seuranvaihdos tuli tämän takia ajankohtaiseksi. Opiskelen bioteknologiaa ja biolääketieteen tekniikkaa.”

Millaisen puolustajan Ilves sinusta saa?

”Olen hyvä avaamaan peliä ja olen puolustussuuntaan periksiantamaton. Tykkään uusista haasteista ja kovista peleistä.”

Ilveksestä löytyy ONS-taustaisia pelaajia Olmaloiden ja Patricia Bohuin muodossa, oliko ONS-taustaiset tai muut joukkueen pelaajat etukäteen sinulle tuttuja?

”Näiden entisten onssilaisten kanssa olen muistaakseni B-ikäisenä ollut samassa joukkueessa, mutta heitä lukuun ottamatta en tuntenut Ilveksen pelaajia ennestään”

Millainen joukkue Ilveksellä on kasassa, mitä sopii odottaa alkavalta kaudelta?

”Joukkue on aika nuori mutta pelaajat ovat hyvin lahjakkaita ja sitoutuneita. Kaudella nähdään varmasti tiukkoja pelejä, hienoja maaleja ja uusia liigadebyyttejä.”

Pelasit viime vuonna jokaisessa pelaamassasi liigaottelussa täydet minuutit  ja onnistuit nappaamaan puolustajana vain kaksi varoitusta. Mikä on salaisuutesi?

”En ole ikinä ollut kovin rikkova pelaaja ja ehkä pelaan vähän liiankin nätisti joskus. Tällä kaudella on tarkoitus saada vähän enemmän kovuutta kaksinkamppailuihin, joten saa nähdä näkyykö se myös varoitustilillä.”

 

Päävalmentaja Anssi Ylinen toivottaa oululaispuolustajan tervetulleeksi Tampereelle.

”Inari on ollut erittäin sitoutunut harjoitteluun ja selkeästi näkee, että haluaa olla oppia uutta. Hän on ollut erittäin keskittynyt, jonka lisäksi hän on kova kamppailemaan sekä periksiantamaton. Harjoituspeleissä Inari on pelannut topparina tai laitapakkina.”

 

Lämpimästi tervetuloa keltavihreisiin, Inari!

 

Inari pääsee kohtaamaan seuraavaksi harjoitusotteluiden merkeissä PK-35:n. Harjoitusottelu pelataan lauantaina Pirkkahallissa kello 12:30, otteluun on vapaa pääsy.