Nella Kettunen sopimukseen Ilveksen kanssa – tervetuloa keltavihreisiin!

Keskikenttäpelaaja Nella Kettunen saapuu Ilvekseen! Useamman kauden Turun Palloseuraa edustanut Nella esiintyi edukseen Ilveksen try-outin aikana, vakuutti valmennusjohdon ja sai sopimuksen keltavihreiden edustusjoukkueeseen.

Onnittelut tosiaan sopimuksesta, Nella! Kuinka olet sopeutunut Tampereeseen ja joukkueeseen?

”Aloitin tuotantotalouden opinnot Tampereen yliopistossa jo elokuussa, joten kaupunkiin olen ehtinyt jo hieman tutustua. Joukkueeseen oli myös mukava tulla ja treeneissä on ollut hyvä meininki. TPS:ssä totuin olemaan aina yksi joukkueen nuorimmista, mutta täällä kuulun jopa joukkueen vanhempaan puoliskoon.”

Knoppitietona: tuotantotaloutta Tampereen yliopistossa opiskelee myös muuan Silja Tuominen.

Mikä on sinun ensisijainen pelipaikkasi ja vahvuutesi pelaajana?

”Olen pelipaikaltani keskikenttäpelaaja. Vahvuuksiani mielestäni ovat ketteryys pallon kanssa ja ilman, sekä hyvä pelinlukutaito.”

Millaisia muistoja sinulle jäi TPS:stä, jossa pelasit kuitenkin useamman vuoden?

”Sain TPS:stä paljon ystäviä, joiden kanssa olen vieläkin tekemisissä. Myös TPS:n valmennus ja itse seura pitivät minusta hyvää huolta pelaajana ja tarjosivat hyvät kehittymismahdollisuudet. Treeneihin oli aina kiva mennä, sillä treeneissä oli hauska mutta tavoitteellinen meininki.”

Sinulta löytyy Kansallisesta Liigasta kokemusta 15 ottelun verran sekä yksi Naisten Liigan ottelu kaudelta 2019 juuri TPS:n riveistä. Onko liigavauhti hyvin muistissa, ovatko harjoitusottelut valmistaneet hyvin kauteen?

”Joulukuun muutamat harjoituspelit muistuttelivat taas pelivauhdista. Olin viime kauden miltei kokonaan loukkaantuneena, jonka takia pelitatsi jäi hieman vähäiseksi. Harjoituksissa on onneksi hyvä vauhti päällä ja harjoitteet valmistavat myös isoihin peleihin.”

Mitä siis odotat kaudelta 2022, löytyykö kenties joitain henkilökohtaisia tavoitteita?

”Kaudella 2022 tavoitteenani on pelata ehjä kausi mahdollisimman vähäisillä loukkaantumisilla. Tietenkin myös tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon Kansallista Liigaa ja kasvattaa peliminuutteja edellisistä kausista.”

Olet ilmeisesti Kaarinan Poikien kasvatti, onko näin? Helmisen Loviisalta kysyttiin aiemmin, kuka on kaikkien aikojen EuPA-kasvatti, niin kuka on sinun mielestäsi puolestaan kaikkien aikojen KaaPo-kasvatti?

”Kyllä, näin on. Jos yksi pitää maininta, niin sanoisin Juliette Kemppi!”

KaaPo-kasvatti Kemppi siirtyi loppuvuodesta 2021 Ruotsin pääsarjassa, Damsallsvenskanissa pelaavan IFK Kalmarin riveihin.

Nella puolestaan vakuutti Ilveksen päävalmentaja J-P Bergin try-outilla ja sai sopimuksen keltavihreisiin.

”Nella on pallon kanssa taitava, hyvän pelikäsityksen omaava pelaaja, jonka ominaisuudet ovat parhaimmillaan keskustassa pelattaessa. Nella pystyy käsittelemään palloa ahtaissa tiloissa ja omaa myös kamppailuvoimaa. Hän tuli try-out-jaksollemme huolellisesti valmistautuneena ja onnistui sillä niin hyvin, että kuuluu nyt sopimuspelaajiimme.”

Nellan sopimuksen myötä pelaajasopimuksia on nyt kasassa yhteensä 22 kappaletta. Tervetuloa vielä keltavihreisiin, Nella!

(Muokkaus: Kaarinan Pallo muokattu Kaarinan Pojiksi 13.1.2022.)