”Nannu” Simonen jatkaa keltavihreissä väreissä loppukauden ajan!

”Nannu” Simonen jatkaa Tampereella kauden loppuun. Kuva: Joope Erkkilä.

Huhtikuun lopulla KuPS:sta Ilvekseen lainalle saapunut Anna-Stina ”Nannu” Simonen jatkaa keltavihreiden riveissä kauden loppuun saakka. Alkuperäinen lainasopimus päättyi elokuun loppuun.

”On mahtavaa, että lainasopimukseni jatkaminen KuPSin ja Ilveksen toimesta onnistui. Halusin itse jatkaa tämän kauden loppuun asti täällä Tampereella. Ilveksessä olen päässyt pelaamaan viikottain paljon ja nauttinut treenaamisesta. Peliminuutit kehittymisen kannalta on tärkeitä ja niitä minä täällä Tampereella saan, sekä Liigassa että Ykkösen peleissä. Tämän lisäksi olen saanut paljon uusia joukkuekavereita ja heidän kanssa pelaaminen ja treenaaminen on huippua.

Päätös tänne jäämisestä ei kuitenkaan ollut niin helppo, miltä se kuulostaa. Kuopiossa on rakas perhe ja ystävät joita minulla on ikävä päivittäin. Olen siitä huolimatta nyt iloinen jatkostani täällä ja valmis taistelemaan Ilvekselle peleistämme jokaisen pisteen yhdessä joukkueen kanssa”, Nannu itse sanoo.

Nannu debytoi toukokuun alun TiPS-ottelussa ja on esiintynyt Kansallisessa Liigassa kolmessatoista ja Ykkösessä kuudessa ottelussa, iskien yhden maalin molemmissa sarjoissa.

Seuraavan kerran Nannulla on mahdollista päästä maalin makuun 4. syyskuuta, kun Ilves matkaa loppusarjan ensimmäisessä ottelussa Helsinkiin HPS:n vieraaksi. Kautta on jäljellä vähintään kuuden ottelun verran.