Naisten Suomen Cup alkaa tammikuussa – samassa lohkossa Ilves/2, TPS/T18 ja FC Honka!

Naisten Suomen Cupin vuoden 2022 painos käynnistyy tammikuussa. Suomen Cupissa on tällä kertaa kuusi lohkoa, joissa kaikissa on neljä joukkuetta. Lohkovaihe pelataan yksinkertaisena sarjana, jonka jälkeen lohkovoittajat ja kaksi parasta lohkokakkosta etenevät jatkoon. Suomen Cupin finaali pelataan lokakuussa 2022 Helsingin Olympiastadionilla.

Ensimmäiset Cupin ottelut pelataan 23. päivä tammikuuta ja keltavihreiden ensimmäinen peli on luvassa lauantaina 29. tammikuuta, kun edustusjoukkue kohtaa Ilves/2:n Pirkkahallissa kello 13:00.

Toisessa ottelussa Tampereelle saapuu TPS/T18 lauantaina 5. helmikuuta. Tuo ottelu alkaa myös kello 13. Edustusjoukkueen kolmas ottelu pelataan jälleen samassa paikassa, kun FC Honka saapuu Pirkkahalliin lauantaina 12. helmikuuta, ottelun alkaessa 12:30.

Ilves/2 puolestaan pelaa kaksi muuta lohko-otteluaan vieraskentällä. Ensin joukkue kohtaa FC Hongan Espoossa lauantaina 5. helmikuuta kello 17:00 ja viimeisessä lohko-ottelussaan TPS/T18:n sunnuntaina 13. helmikuuta ja kello 11 Turussa.

Suomen Cupin 2022 lohkojaot ovat seuraavanlaiset:

A-lohko: ONS, OTP, JyPK, RoPS

B-lohko: PKKU, NJS, KuPS, KuPS Akatemia

C-lohko: Ilves, Ilves/2, FC Honka, TPS/T18

D-lohko: HJK/T18, VJS, PK-35 Vantaa, Åland United

E-lohko: PK-35, FC Sport-j, VIFK, HPS

F-lohko: TPS, EPS, HJK, Pallo-Iirot

Taulukoihin ja tilastoihin tutustua lisää Palloliiton tulospalvelun kautta.