Moona Laine jatkaa keltavihreiden hyökkäyksessä

Moona Laine väläytteli jo kesällä hyökkäystaitojaan ja odottaa innolla pääsevänsä esittelemään niitä uudelle Tammelan stadionille. Kuva: Joope Erkkilä

Moona Laine jatkaa Ilveksen hyökkäyksessä myös kaudella 2024. Hänellä alkaa toinen kausi viime kaudella kirjoitetusta sopimuksestaan.

Moona debytoi Edustusjoukkueessa jo 2022 lopulla, pelaten 22 minuuttia FC Honkaa vastaan. Viime kaudella vastuuta tuli jo enemmän ja uran avausmaali nähtiin syyskuun alussa ONS:ia vastaan. Yhdet maalit hän laukoi myös sekä Suomen Cupissa että Kansallisessa Cupissa.

Nuori hyökkääjä odottaa tulevalta kaudelta luonnollisesti enemmän mitä viime kaudesta jäi käteen.

”Ainahan sitä voisi paremmin mennä. Viime kaudesta jäi vähän pettymys ja karvas maku koko joukkueelle ja sitä kautta myös itselle. Kesällä oli myös hiukan ongelmia nilkan kanssa, mutta ne vaivat ovat jo ohi.

Tavoitteena on parantaa omaa kokonaisvaltaista pelaamista ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Uuteen Tammelaan siirtyminen on todella hienoa, antaa varmasti lisäbuustia.”

 Päävalmentaja Anssi Ylinen on erittäin mielessään hyökkääjänsä jatkosta.

”Hienoa että Moona jatkaa Ilveksessä! Moonalla on vahvuutena erityinen nopeus ja erinomainen laukaus. Hänen kaikkea potentiaalia ei ole vielä läheskään nähty. Väläyksittäin hän sitä näytti ohittamalla terävästi vastustajan puolustajia. Sitä haluan nähdä lisää tulevalla kaudella enemmänkin.

Moonan tulevalle kaudelle jatkuva sopimus on kahdeksas edustusjoukkueen julkaistu pelaajasopimus. Lisää on vielä tulossa!