Keskikentän työmyyrä Laura Ojala jatkaa Ilveksessä

Lauran mainioita syöttöjä nähdään alkavallakin kaudella Ilves-paidassa.

Keskikenttäpelaaja Laura Ojalalla lähtee myös toinen kausi kaksivuotisesta sopimuksestaan käyntiin. Viime kaudella yhä enemmän vastuuta saanut Laura tulee jatkossakin olemaan tärkeä palanen Ilveksen kokoonpanossa.

Laura pelasi ensimmäisen Kansallisen Liigan ottelunsa jo 2021, jolloin hän elokuussa kellotti kahdeksan minuuttia KuPS:ia vastaan. Seuraavalla kaudella hän pääsi kentälle kolmesti, mutta päättyneellä kaudella pelimäärä nousi jo 27:ään.

Kesällä hänen roolinsa kasvoi kauden edetessä ja samaa nousevaa trendiä Laura odottaa tulevaltakin kaudelta.

”Ihan hyvät fiilikset viime kaudesta lopulta jäi, vaikkei kausi sujunutkaan odotetulla tavalla. Mestaruussarjasta pois jääminen harmitti, mutta todella hienosti hoidimme Haastajasarjan voiton. Itse sai loppukaudesta enemmän vastuuta kentällä, tarkoitus on siitä jatkaa nyt uuden kauden alusta alkaen.

Tavoitteena on kehittyä vielä enemmän pelaajana. Fyysistä kamppailuvoimaa haluan saada lisää, sitä varmasti uuden fysiikkavalmentajan ohjeilla on luvassakin.”

 Päävalmentaja Anssi Ylinen on erittäin mielessään Lauran jatkosta.

”Laura on tosi tunnollisesti harjoitellut ja on pelannut meillä niin laitapuolustajana kuin keskikenttäpelaajana.

Keskellä hän pystyy hyvin hallitsemaan ja rytmittämään peliä. Hän ei pelkästään syötä hyvin, vaan pystyy myös kuljettamaan. Arvostan, että hän osaa liikuttaa palloa ja vaihtaa pelin painopistettä.

Laura pelasi isoja minuutteja keskikentällä ja tosi hyvin kauden loppua kohti edetessä. Tärkeää, että saatiin Laura pidettyä meillä.”

Lauran tulevalle kaudelle jatkuva sopimus on kahdeksas edustusjoukkueen julkaistu pelaajasopimus. Eikä tässä vielä. lisää on luvassa. Sopimuksia on sekä allekirjoitettuna että vielä pöydällä odottamassa allekirjoituksia. Ensi viikolla tulee useampi pelaaja organisaation ulkopuolelta näytillekin.