Mika Lahtinen jatkaa naisten edustusjoukkueen päävalmentajana – valmentaja allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen

Mika Lahtinen jatkaa pelaajien ohjeistamista myös kaudella 2021. Kuva: Joope Erkkilä.

Ensimmäistä täyttä kauttaan naisten edustusjoukkueen päävalmentajana tällä hetkellä toimiva Mika ”Lada” Lahtinen jatkaa joukkueen johdossa myös kaudella 2021, kun päävalmentaja allekirjoitti vuoden jatkon seuran kanssa.

Lada omin sanoin uudesta sopimuksesta:

”Hienoa, että saatiin asiat sovittua ja sopimus tehtyä. Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten olemme saaneet liigajoukkueen toimintaa vietyä eteenpäin tämän kauden aikana.”

Junioreista:

”Myös junioripuolella on tehty erittäin hyvää työtä ja tätä työtä seurassa jatketaan myös tulevina vuosina. Siihen on minullakin varattu tietty rooli ja vastuu. Omista junioreista se meidän pelillinen selkäranka kuitenkin jatkossakin tulee.”

Pelillisistä asioista:

”Pelillisesti kauden tulokset eivät ole olleet sellaisia, kuin olisimme halunneet mutta muuten olen tyytyväinen. Paljon on ollut myös epäonnea mukana vuoden aikana, mutta katse tulevaisuuteen.”

Käynnissä olevasta ja ensi kaudesta:

”Tämä kausi on tietysti vielä kesken ja tärkeitä pelejä edessä, mutta toki meillä täytyy olla jo myös tulevaisuutta varten suunnitelmat. Pelaajapuolella ensi kaudelle vahva runko tulee varmasti nykyisestä joukkueesta. Yritämme vahvistaa joukkuetta ensisijaisesti sellaisilla pelaajaprofiileilla mitä meillä ei ole, jotta joukkue olisi entistä monipuolisempi tulevaisuudessa. Totuttuun tapaan myös omia junioreita tullaan nostamaan harjoitusrinkiin ja sen jälkeen katsotaan, olisiko joku valmis pelaamaan liigassa jo ensi kaudella.”

Lahtisen nimitys on jatkumoa Ilveksen viimeaikaisille valmentajanimityksille. Tyttöjen ja naisten puolellakin pyritään luomaan Tampereelle pelaajapolku, joka antaa mahdollisuuden tavoitella kansallista sekä kansainvälistä huipputasoa.

Ilveksellä on tämän kauden Kansallista Liigaa jäljellä viisi peliä, joista seuraava on luvassa heti tänään lauantaina, kun liigan sarjataulukon neljäs KuPS vastaanottaa vieraansa Kuopion keskuskentällä kello 16:30.

Lahtisen valmennustiimin muista jäsenistä informoidaan myöhemmin.