Loviisa Helminen lähtee lainalle Pallo-Iiroihin – hyökkääjä Aino Varkoi siirtyy myös Raumalle!

Maalivahti Loviisa Helminen siirtyy lainalle raumalaiseen Pallo-Iiroihin! Loviisalta löytyy kokemusta Iirojen edustamisesta muun muassa kaudelta 2020. Tuolloin hän pelasi joukkueen maalilla Naisten Ykkösessä 12 ottelua. Maalivahti itse kommentoi siirtoaan hyvillä mielin.

”Hyvät fiilikset lainasopimuksesta! Odotan tulevalta kaudelta paljon kovia ja kehittäviä pelejä.”

Samassa yhteydessä myös hyökkääjä Aino Varkoi vaihtaa peliasun sinikeltaisiin pysyvällä siirrolla. Aino harjoittelee vielä Ilveksen edustusjoukkueen kanssa, sillä hänellä on koulu kesken Tampereella. Aino ehti pelaamaan Ilveksessä kolmen kauden aikana 28 liigaottelua, joissa hän teki neljä maalia. Hän esiintyi myös Ilves/2:n riveissä. Liigapelejä hyökkääjältä löytyy aiemmin myös Pallokissojen riveistä.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Janne Räsänen kertoi lisää pelaajasiirroista.

”Pallo-Iirot oli meihin yhteydessä ja tiedusteli, olisiko meillä lainata maalivahtia heille. Ilveksen maalivahtitilanne on tällä hetkellä hyvä ja peliajan saaminen kaikille maalivahdeille saattaa nousta haasteeksi kauden aikana. Siksi päädyimme Loviisa Helmisen kanssa lainasopimukseen P-Iiroihin, seura on tuttu pelaajalle jo kaudelta 2020 seurojen farmisopimuksen ajoilta ja takaa laadukkaita pelejä hyvässä ympäristössä, tarvittaessa sitten pystymme kutsumaan pelaajan myös takaisin lainalta.

Maalivahtikeskustelun lisäksi esille nousi myös kenttäpelaajien tilanne ja päädyimme tarjoamaan myös Aino Varkoille mahdollisuutta siirtyä pysyvällä sopimuksella P-Iiroihin, johon Aino tarttui.”

Loviisa ja Aino aloittavat pelit Iiroissa heti tammikuun Suomen Cupista alkaen. Tsemppiä molemmille!