Juho Määttänen on edustusjoukkueen uusi huoltaja – tervetuloa mukaan, Juho!

Juho ”Juhis” Määttänen toimii kaudella 2022 Ilveksen edustusjoukkueen huoltajana! Millainen tyyppi Juho oikein on?

Kerro kuka olet, mitä teet ja kuinka päädyit naisten edustusjoukkueen huoltajaksi?

”Elikkäs nimi on Juho Määttänen. Opiskelen tällä hetkellä hierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulussa. Olen puuhaillut urheilun parissa suurimman osan elämästäni. Koripalloa pelasin vajaat 10 vuotta, jonka jälkeen alotiin kuntosaliharjoittelun, joka onkin tällä hetkellä suuri osa minun arkeani.

Päädyin naisten edustusjoukkueen huoltajaksi, koska tykkään puuhailla seuratoiminnassa ja auttaa pelaajia heidän mahdollisissa vaivoissaan ja kaikessa muussakin mitä vaan maan ja taivaan väliltä löytyy. Lisäksi tämä työ tukee minun opintojani hierojaksi, kun saan lisä kokemusta alan työskentelyistä.”

Toimitko tällaisessa hybridimallissa, että olet joukkueessa huoltaja/hieroja?

”Toimin siis joukkueen huoltajana sekä hierojana. Olen mukana treeneissä sekä peleissä ja teen tarvittavat työt mitä huoltajan toimenkuvaan löytyy ja aina torstaisin on pelaajien mahdollista tulla hierontaan, jossa pyritään edesauttamaan pelaajien palautumista sekä huoltaa heidän vaivojansa.”

Löytyykö sinulta itseltäsi jalkapallotaustaa?

”Itseltä ei löydy jalkapallotaustaa, mutta tietämystä löytyy lajista jonkin verran, koska olen seurannut jalkapallopelejä pienestä pitäen ja erityisesti viikonlopun huippu Valioliigapelit on aina katsottava kotisohvalta ystävien kanssa.”

Millainen taustatiimi joukkueella mielestäsi on, onko kaikki jäsenet tulleet jo tutuiksi?

”Seuran taustatiimi on aivan mahtava! Minut otettiin oikein hyvin vastaan ja lähes kaikkien kanssa on jo käyty hyviä keskusteluita! Heidän kanssaan on mukava tehdä töitä.”

Saitko viime kauden huoltajalta, Markus ”Kertsi” Keräseltä hyvän koulutuksen hommaan? Antoiko hän jotain vinkkejä, joita voi kertoa suurelle yleisölle?

”Kertsi antoi minulle erittäin hyvän koulutuksen hommaan. Hän kertoi ja selitti asiat selkeästi sekä varmisti aina minulta, että ymmärsinkö asian. Kiitokset siis Kertsille. Yksi hyvä vinkki mitä hän sanoi oli, että ole oma itsesi niin hommat toimii!”

Tervetuloa mukaan edustusjoukkueeseen, Juho!