Leena Työläjärvelle Puhalluskukka-tunnustus elämäntyöstä urheilun eteen!

Leena pääsi yhteiskuvaan Hämeen Urheilugaalassa edustaneen Ilves-poppoon kanssa.

Naisten edustusjoukkueen pitkäaikainen joukkueenjohtaja Leena Työläjärvi on palkittu Kalle Kaiharin tukisäätiön Puhalluskukka-palkinnolla!

Tunnustus jaetaan vuosittain kunnianosoituksena elämäntyöstä urheilun eteen. Puhalluskukka myönnettiin Leenalle perjantaina 3. helmikuuta järjestetyssä Hämeen Urheilugaalassa Tampere-talossa.

Puhalluskukka-kiertopalkinto jaettiin vuosina 1999–2009 Vuoden Naisurheilijalle. Urheilutoimittajain Liiton luovuttua Vuoden Naisurheilijan valinnasta, Puhalluskukka on myönnetty vuodesta 2013 alkaen kunnianosoituksena elämäntyöstä urheilun hyväksi. Muut palkitut löytyvät Kalle Kaiharin tukisäätiön verkkosivuilta: https://kultainenkiekko.fi/muut-palkinnot/puhalluskukka/.

 

Pitkäaikainen ja arvostettu seuratoimija

Leena Työläjärvi on ollut aktiivinen ja pitkäaikainen seuratoimija Ilveksessä, hän on toiminut Ilves jalkapallon parissa peräti 21 vuotta.

Hän aloitti junioriedustuksen puolella joukkueenjohtajana jo vuonna 2000, toimien roolissa vuoteen 2007 asti. Jalkapallojaoston poikapallovastaavana Leena toimi vuodet 2006–2010. Jalkapallojaoston sihteerin tehtäviin hän hyppäsi vuonna 2007 ja toimi tehtävässä vuoteen 2011 saakka. Ilveksen kesäleiritoiminnan leiripäällikkönä hän toimi vuodet 2010–2013.

Leena on toiminut Ilves ry. jalkapallojaoston johtokunnan jäsenenä vuodesta 2008 ja naisten edustusjoukkueessa vuodesta 2010 lähtien.

Hän toimi aiemmin myös Palloliiton Tampereen piirissä. Vuodet 2008–2015 Leena oli harrastusvaliokunnan jäsen ja vuodet 2010–2011 puolestaan joukkueenjohtajakouluttaja.

Leena on palkittu Ilveksen osalta niin 5-vuotisviirillä, 10-vuoden kunniaksi pronssisella mitalilla, 15-vuoden kunniaksi hopeamitalilla sekä 20-vuoden kultaisella mitalilla.

Palloliiton Tampereen piirin hopeisen ansiomerkin hän sai vuonna 2011 ja kultaisen vuonna 2016.

Opetus- ja kulttuuriministeriö palkitsi Leenan Liikunnan ansiomitalilla vuonna 2021. Samana vuonna hän sai Suomen Palloliiton kultaisen ansiomerkin.

Näiden tunnustusten lisäksi Kansallisen Liigan erotuomarit valitsivat Leenan Vuoden Respect joukkueenjohtajaksi vuonna 2022. Palkinnon hän jakoi tasapisteisiin tulleen Åland Unitedin joukkueenjohtajan Linnea Johanssonin kanssa.

Ja nyt tähän pitkään ansioiden listaan voi lisätä Puhalluskukka-tunnustuksen!

Leenaan voi tutustua vieläkin tarkemmin muutaman vuoden takaisen Inside Ilves -jutun kautta: https://ilvesjalkapallo.fi/inside-ilves-leena-tyolajarvi-ilves-on-mun-harrastus/.

 

Koko Ilves-yhteisö onnittelee Leenaa täysin ansaitusta tunnustuksesta!

Tuore Puhalluskukka-palkittu. Suosikkijuontaja, urheilujournalismi-tunnustuksen saanut Tero Kainulainenkin halusi Leenan kanssa yhteiskuvaan!