Lajista ja tasosta riippumatonta Naisjoukkuepäivää vietetään 3.5. kotiottelun yhteydessä – Ilmoita joukkueesi mukaan

Ilves Naiset jalkapallo kutsuu Pirkanmaan naisurheilujoukkueet yli seura- ja lajirajojen tutustumaan uuteen ja upeaan Tammelan Stadioniin perjantaina 3.5 klo 18.30 alkaen. Kansallisen liigan ottelu Ilves – PKKU alkaa klo 19.00.

Ilves Naiset ovat muuttaneet Tammelan Stadionille maaliskuussa ja haluaa kutsua  teidät mukaan tutustumaan Stadioniin. Kutsu on lähetetty  n. 180 kilpa- ja harrastetason  joukkueelle ja ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin lomakkeella (yksi henkilö ilmoittaa kaikki joukkueen tulijat). Mikäli joukkueesi ei ole saanut kutsua, tämä uutinen toimii kutsunasi.

Liput toimitetaan Tammelankadun ja Salhojankadun kulmassa olevalle C/A portille. Liput oikeuttavat ilmaisen sisäänpääsyn A1 ja A5-7 katsomoihin, A2-3 ovat  katsomot anniskelualuetta (K18). Huom! Kaikissa A-katsomon lohkoissa on mahdollista seurata ottelua myös Kultainen Ilves – ravintolasta 2krs, josta suora näkymä kentälle ikkunan läpi.

Kaikki ilmoittautuneet joukkueet kuulutetaan ottelun aikana yleisölle ja halukkailla on mahdollisuus osallistua Stadion kierrokseen ja Ilves Naisten pelaajahaastatteluun pelin jälkeen n klo 21.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy to 2.5 klo 15.00.

Linkki ilmoittautumiseen: TÄSSÄ

Tervetuloa viihtymään Tammelaan ja juhlistamaan Naisjoukkuepäivää!