Kansallisen Liigan tuore kuukurkistus on julkaistu

Kansallisen Liigan alkusarja lähestyy puoltaväliä ja kärkikaksikko HJK sekä KuPS ovat pääsemässä muilta karkuun. Kamppailu muista sijoista käy edelleen kuumana ja Ilveksen tavoittelema paikka neljän joukossa on edelleen realismia.

Veikkausuutisten julkaisema Kuukurkistus on jälleen ilmestynyt ja samalla toukokuun pelaaja on valittu. Tällä kertaa HJK:n Lotta Kalske oli valinta kuukauden pelaajaksi, huhtikuussahan meidän Nelly Lehtilä sai kunnian olla kauden ensimmäinen Kuukauden pelaaja.

Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa ja on luettavissa alla olevasta linkistä:

https://www.veikkaus.fi/fi/veikkausuutiset/tags/kuukauden-pelaaja/sponsorointi2023/jalkapallo/kansallinen-liiga-kuukurkistus_kkpelaaja_touko24

Ilves kohtaa seuraavaksi tämän viikon sunnuntaina HPS:n kotonaan Tammelan Stadionilla. HPS on sarjataulukossa kolmantena kaksi pistettä Ilvestä edellä, joten klassinen ”kuuden pisteen” ottelu on kyseessä. Seuraavaa Ilveksen kotiottelua joutuukin odottamaan lähes kuukauden, joten nyt kannattaa saapua sunnuntaina klo 19 alkavaan otteluun kannustamaan keltavihreät kotivoittoon!