Jusu Karvonen palasi intohimonsa pariin – edustusjoukkueen myyntiä pyritään kehittämään entisestään

Jusu Karvonen ja tutut keltavihreät värit.

Ilves haluaa panostaa 90-juhlavuotenaan myös myyntiin ja markkinointiin. Siitä osoituksena on entisen huippupelaaja Jusu Karvosen valjastaminen uusien yhteistyökumppaneiden etsintään.

Italiaan jo 17-vuotiaana ammattilaiseksi siirtynyt Jusu Karvonen löi nappikset naulaan kauden 2015 päätteeksi. Nyt olikin jo korkea aika palata rakkaan lajin pariin takaisin.

”Peliuran jälkeen olen ollut työelämässä myynnin ja markkinoinnin alalla. Lopetin siviilityöt kesällä ja lähdin valmentamiseen ihan tosissaan. Valmentaminen kiinnosti minua jo nuorena, joten kun mahdollisuus vähän sattumankin kautta tuli Ilvekseen valmentajaksi lähteä, niin helppoa oli suostua. Nyt toimin C14-joukkueen vastuuvalmentajana lisäksi teen seuralle ohessa tätä myyntiä ja markkinointia, valmennuksen ollessa kuitenkin se ykkösjuttu. Aika lailla 24/7 olen nyt Ilves!

Jusu on mukana ideoimassa koko Ilveksen jalkapallojaoston myynnin ja markkinoinnin kehittämistä. Ilveksellä on erittäin tärkeä rooli pirkanmaalaisten lasten ja nuorten liikuttamisessa.

”Paljon on asioita yhdessä mietitty ja hyviä ideoita löydettykin. Tarkoitus on yhdistää tamperelaisia yrityksiä ja ihmisiä lähemmäksi seuraa, lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Varsinkin nyt, kun maailmantilanne on tällainen, niin seurojen tukeminen on ensiarvoisen tärkeää. Seurat mahdollistavat lasten ja nuorten liikkumisen ja harrastamisen, mutta siihen tarvitaan totta kai taloudellista tukea. Ilves seurana on erittäin iso tekijä ja toteuttaja, mutta toiminnan laadukkaan pyörittämisen jatkamiseen tarvitaan euroja.

Sana sponsorointi on hiljalleen häviämässä puhekielestä ja tilalle on tullut yhteistyökumppanuus. Siinä on kyse molemminpuolisesta hyötymisestä.

”Yhteistyökumppanuudella tarkoitamme läheistä yhteistyötä, jolloin myös yritys saa hyötyä kumppanuudestamme. Varsinkin digitaalisen maailman kautta on valtavat mahdollisuudet antaa näkyvyyttä kumppaneille. Ilveksellä on erittäin vahva ja laaja kannatus Pirkanmaalla, joten varmasti tätä kautta löytyy synergiaetuja niin seuralle, yrityksille kuin kannattajillekin. Sellainen win-win-win -tilanne.

Uusia yhteistyökumppaneita

Ilveksen Kansallisen Liigan joukkue haluaa varsinkin saada uusia yhteistyökumppaneita. Lähipäivinä myyntiin tulevat kausikortti on normaalia edullisempi.

”Haluamme edullisen kausikortin myötä mahdollistaa mahdollisimman monen pääsevän meidän otteluihimme. Nythän pystyy ostamaan vaikka koko perheelle kausikortit, eikä se vielä rasita taloutta liikaa. Kausikortti toimii myös kätevänä tapana tukea naisten joukkueen toimintaa, sen voi ostaa muualla asuvat sukulaiset ja ystävät ihan tukemisenkin vuoksi.”

Yhä vahvemmin profiiliaan nostavan naisurheilun odotetaankin saavan lähiseudun yrittäjät lähtemään mukaan.

”Kansallinen Liiga ja muut pääsarjat keräävät koko ajan suurempia katsojamääriä. Tarjoammekin kumppaneille näkyvyyden lisäksi positiivista brändiarvoa. Mukaan pääsee erittäinkin pienellä kustannuksella, meillä on tarjota myös pienyrittäjille mahdollisuus lähteä tukemaan toimintaa, esimerkiksi kummipelaajatoiminnalla. Kummipelaajatoiminta tarjoaa yhteistyökumppaneille näkyvyyttä kanavillamme sekä pelaajia on mahdollisuus käyttää yhteistyökumppanin markkinoinnissa.”

Ilves täyttää tänä vuonna kunniakkaat 90 vuotta. Keltavihreät värit tulevat näkymään entistä enemmän ihmisten silmissä.

”Juhlavuotta tullaan tuomaan näkyvästi esille mahdollisimman paljon. Sen myötä meiltä on tulossa seuran jäsenille pieni porkkana, mutta ei paljasteta sitä aivan vielä. Erittäin todennäköisesti olemme avaamassa verkkokaupan Ilves jalkapallotuotteille, tätä kannattajamme ovat jo pitkään kaivanneetkin.

Jusu haluaakin saada mahdollisimman usean yrittäjän sekä yksittäisen kannattajan lähtemään mukaan keltavihreään Ilves-perheeseen.

”Yhteen hiileen puhaltaminen on erittäin tärkeää, jotta tästä tulisi yhteinen tärkeä asia meille kaikille!

Jos yritysverkosto, kummipelaajatoiminta tai pelipaitamainonta kiinnostaa, niin Kansallisen Liigan mediakortti löytyy TÄÄLTÄ.

Kauden 2021 kausikortin voi puolestaan ostaa osoitteessa https://ilvesnaisetjalkapallo.fi/liput/.