Joukkueen vuoden tulokas Roosa Karppinen jatkaa – maalivahti solmi kahden vuoden jatkosopimuksen!

Viime kaudella kaikki 24 Kansallisen Liigan ottelua Ilveksen paidassa torjunut Roosa Karppinen jatkaa edustusjoukkueessa! Maalivahti on allekirjoittanut kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

Roosa valittiin kauden päätteeksi edustusjoukkueen vuoden tulokkaaksi. Vauhdikkaaseen ja tapahtumarikkaaseen kauteen mahtui myös muun muassa neljä nollapeliä.

FC Lynxissä ja Rovaniemen Palloseurassa jalkapallo-oppinsa saanut Roosa debytoi Kansallisessa Liigassa viime kauden avausottelussa FC Honkaa vastaan ja pelasikin lopulta kaikissa otteluissa. Debyyttikaudesta Roosa pohti seuraavanlaisesti.

”Ensimmäisestä kaudesta jäi kyllä hyvät fiilikset, vaikeasta alkukaudesta huolimatta loppukausi saatiin koko joukkueena kasaan nousujohteisesti.

Vastuu yllätti itseni, ja oli mahtavaa huomata, että miten minun tekemiseeni luotetaan, sitä kautta ja myös pelien kautta itsekin sai lisää itseluottamusta. Tampere on minulle itselleni hyvä ympäristö mennä eteenpäin jalkapallossa ja kehittyä pelaajana, joten oli oikeastaan helppo päättää siitä, että haluan jatkaa Ilveksessä.

Kauteen 2022 lähden hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä, itselläni on kova halu kehittyä ja haluan omalla panoksellani viedä koko joukkuetta eteenpäin.”

Maalivahdin lisäksi toisen kauden joukkueen parissa aloittaa maalivahtivalmentaja Marko Pirilä. Marko on tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta Roosan kanssa.

”Mun mielestä on hienoa, että Roosa jatkaa. Viime kaudella jo näytti, että pystyy ottamaan steppejä eteenpäin ja kehittyi hyvin kauden aikana. Suurin kehitys tapahtui varmaan pelaamisen kautta hänen henkisellä puolella ja itseluottamuksen kasvaessa myös otteet kentällä paranivat.

Nyt tulevaa ajatellen on tärkeää saada kehityskäyrä pysymään samansuuntaisena. Viime kaudella hän tuli tosi myöhään joukkueen mukaan, joten kauteen valmistautuminen joukkueen kanssa jäi hänellä hyvin lyhyeksi. Nyt tavoitteena on saada hyvä pre-season alle, jotta ollaan valmiimpia, kun kausi käynnistyy.”