Ilves kutsuu kaikki Futis-Liiga pelaajat perheineen 25.5. pelattavaan KuPS-otteluun

Ilves kutsuu kaikki futisliigalaiset perheineen seuraamaan Ilveksen naisten edustusjoukkueen ja Kuopion Palloseuran välistä Kansallisen Liigan ottelua lauantaina 25. toukokuuta Tammelan Stadionille!

Ottelu alkaa lauantaina kello 16. Portit otteluun avautuvat tuntia aiemmin eli kello 15. Kaikki Futis-Liigan pelaajat perheenjäsenineen ja toimihenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita otteluun veloituksetta, nähdään Tammelassa!

Ottelu on samalla osa MIELI ry:n kanssa yhteistyössä tehtävästä kampanjasta, joka tällä kaudella on nimeltään Mieli pelissä.

Futis-Liigan kummipelaajat kaudella 2024!

Suomen suurimman kortteliliigan kummipelaajat kaudelle 2024 on valittu! Jokaisella Ilves Futis-Liigan alueella ja kaupunginosalla on kaksi tai useampi kummipelaaja Ilveksen naisten edustusjoukkueesta.

Kummijoukkuetoiminta näyttelee tärkeää roolia Ilveksessä, tekemällä seuran aikuisten edustusjoukkueen tähtipelaajia tutummaksi myös kortteliliigatoiminnassa, joka on Ilveksen pelaajapolun ensimmäinen askel.

Edustusjoukkueen kummipelaajat tekevät vierailuja alueiden ja kaupunginosien tapahtumiin ja kutsuvat junioreita sekä Futis-Liigan toimihenkilöitä seuraamaan edustusjoukkueen otteita Tammelaan. Futisliigalaiset pääsevätkin näkemään omia kummipelaajiaan heti tulevassa Futis-Liigan kutsuottelussa!

Naisten edustuksen kutsuottelu pelataan lauantaina 25. toukokuuta kello 16:00. Vastassa on hallitseva suomenmestari KuPS ja kaikki futisliigalaiset on kutsuttu otteluun.

Kokemuksien edustusjoukkueen pelaajien kanssa sekä liigaottelun katsomossa toivotaan innostavan junioripelaajia entistä tiukemmin lajin ja koko Ilves-yhteisön pariin.