Ilveksen Nelly Lehtilä huhtikuun pelaaja

Nelly Lehtilän vahva alkukausi tuotti Kuukauden pelaaja-palkinnon. Kuva: Joope Erkkilä

Veikkausuutisten Kuukurkistuksen yhteydessä on jälleen julkaistu pelaajien valitsema Kuukauden pelaaja. Valinta kohdistautui tällä kertaa mainosti kauden aloittaneeseen Nelly Lehtilään.

Kuukausikatsauksessa nostetaan Nellyn lisäksi koko Ilveksen joukkue Kansallisen liigan yllättäjäksi. Näin Kuukurkistus kertoo Ilveksestä sekä Nellystä:

Ilves on ehdottomasti ollut alkukauden suurin yllättäjä. Tamperelaisjoukkue on pitkään ollut harmaassa keskikastissa, mutta on päässyt nyt nauttimaan kevätauringosta kärkipaikalla.

Paketti hyvin kasassa. Ilveksen peli on ollut yllättävän valmista ja palikat näyttävät olevan hyvin kohdillaan. Anna Olmala on löytänyt vahvan maalivireen ja TPS:sta siirtynyt Nelly Lehtilä on ollut yksi Ilveksen alkukauden onnistujista. Kanssapelaajien suorittama valinta kuukauden pelaajaksi yllätti silti Lehtilän.

Vau ja kiitos! Täytyy sanoa, että tuli kyllä yllätyksensä vaikka kausi on alkanut hyvin sekä henkilökohtaisesti että joukkueelta. Siitä huolimatta tämä tuli yllätyksenä, valinnastaan iloinen Lehtilä kiitteli.

Ilveksen alkukausi on varmasti yllättänyt monet, mutta Lehtilän mukaan siemenet kylvettiin talven harjoituskaudella.

Meillä oli hyvä preseason ja teimme hyvin töitä. Olemme kokoajan luottaneet omaan tekemiseen ja siihen, että teemme oikeita asioita.Ilveksen peli on kokonaisuudessaan ollut erinomaisesti tasapainossa.

Kokoonpano elää. Ilves sai kokoonpanoonsa pari tärkeää lenkkiä lisää, kun Heta Olmala ja Lotta Lähteenmäki tekivät paluun loukkaantumisten jälkeen. Huolta toi kuitenkin Anela Ljesnjanin loukkaantuminen, joka on pitänyt hänet sivussa edellispeleistä.

Lue Kuukurkistus kokonaisuudessaan: https://www.veikkaus.fi/fi/veikkausuutiset/sponsorointi2023/jalkapallo/kansallinen-liiga-kuukurkistus_kkpelaaja_huhti24