Ilves aloittaa Alumni-toiminnan

Ilveksen alumni-toiminta starttaa toukokuun lopulla. Kuva: Kaisa Björnin arkisto

Ilves haluaa vahvistaa seuran yhteisöllisyyttä, johon yhtenä osana kuuluu seuran historian tunteminen sekä sen tutuksi tuominen nykyisille seuraajille. Ilveksellä on varsin merkittävä historia suomalaisen naisjalkapalloilun parissa, siksi seura käynnistää nyt Alumni-toiminnan.

Alumintoiminnalla halutaan saattaa yhteen Ilveksen naisjoukkueen entiset pelaajat, toimihenkilöt sekä taustavaikuttajat. Henkilöt, jotka ovat omalla panoksellaan olleet mukana nostamassa Ilveksen naisjalkapallon kansalliselle huipulle, tehden todellista pioneerityötä mahdollistaen seuran aseman yhtenä Suomen johtavista nais- ja tyttöjalkapalloilun kehittäjistä.

Ensimmäinen kokoontuminen tapahtuu la 25.5.2024 klo 14.30 kahvitarjoilulla ja tapaamisella Tammelan stadionin 3. krs VIP-tiloissa. Tapaamisen jälkeen on mahdollisuus jäädä katsomaan naisten Kansallisen Liigan huippuottelua Ilves -KuPS klo 16. Ottelussa on tavoitteena tehdä myös uusi Kansallisen Liigan katsojaennätys ja toivottavasti moni kutsutuista alumneista on tekemässä uutta ennätystä.

Avaustilaisuuteen on jo ilmoittautunut kymmenittäin pelaajia sekä toimihenkilöitä useilta eri vuosikymmeniltä. Mukana on mm. Ilveksen 1970-luvun paras maalintekijä Eila Blomqvist, joka paukutteli 1975-77 vuosien aikana eri sarjatasot ja kilpailut huomioiden peräti 66 maalia.

Mukaan mahtuu vielä, eikä avaustapahtumasta poisjäänti ole mikään este ilmoittautua mukaan toimintaan. Mikäli olet ollut mukana Ilveksen naisten jalkapallotoiminnassa jossain roolissa, niin ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari7.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=92DD58C95D424C97C2258B080030BF1C