KuPS -ottelussa on panosta kentän ulkopuolellakin – Katsojaennätyksellä rahaa hyväntekeväisyyteen

Täytetään Tammelan katsomo ja tehdään yhdessä hyvää! Kuva: Joope Erkkilä

Ilves naisten huippuottelu KuPS:ia vastaan lauantaina 25.5. klo 16:00 on samalla hyväntekeväisyysottelu. Ottelussa tavoitellaan Kansallisen Liigan katsojaennätyksen (1833) rikkomista, ja ennätyksen rikkoontuessa lahjoitetaan yhteistyökumppaneiden kautta merkittävä tuki hyväntekeväisyyteen.

Ottelussa on kaksi hyväntekeväisyyskohdetta: nuorten mielenterveystyötä tekevä MIELI ry sekä Ilveksen HOPA-rahasto, josta jaetaan stipendejä taloudellista apua tarvitseville sekä eteenpäin pyrkiville lahjakkaille juniorijalkapalloilijoille. Haastamme kaikki tulemaan paikalle Tammelan stadionille, jotta saamme yleisöennätyksen rikottua ja jaettua varoja hyväntekeväisyyteen.

Lisätietoja Mieli pelissä -kampanjasta: https://www.kansallinenliiga.fi/news/mieli-pelissa/

Lisätietoja Ilveksen HOPA-rahastosta: https://ilvesjalkapallo.fi/seurainfo/hopa-rahasto-2/

Ilves oli lähellä katsojaennätyksen rikkomista jo kauden avausottelussa, jota seurasi paikan päällä Tammelassa 1455 katsojaa koleassa säässä. Nyt kelit ovat parantuneet ja ottelun yhteydessä järjestetään myös muita oheistapahtumia. Kyseinen päivä on Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen tyttö- ja naisjalkapalloilun päivä ja alueiden kaikki tyttö- ja naisjoukkueet saavat kutsun otteluun.

Ottelua ennen järjestään myös Parempia pelaajia yhdessä -seminaari yhteistyössä Kansallisen Liigan ja MIELI ry:n kanssa. Seminaarissa puhumassa mm. tyttö- ja naisjalkapallon parissa työskentelevät Palloliiton Mikko Tulonen, Jani Tulehmo ja Sinikka Itälinna.

Seminaarin lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari7.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=3D87281FC2471476C2258B02002CC3EA

Tiedätkö yritystä, jota kiinnostaisi olla mukana yleisöennätyksen rikkomisessa ja hyväntekeväisyydessä? Jos tiedät, pyydä olemaan yhteydessä:

Matti Anttonen, Ilves ry jalkapallojaoston toiminnanjohtaja

matti.anttonen@ilves.fi / 041 444 5450

Janne Räsänen, Ilves ry jalkapallojaoston urheilutoimenjohtaja

janne.rasanen@ilves.fi / 040 749 5199