Enmac Oy on Lotta Lähteenmäen kummiyritys!

Enmac Oy on keskikenttäpelaaja Lotta Lähteenmäen kummiyritys kaudella 2021!

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt insinööri- ja asiantuntijayritys. Yrityksen Tampereen toimipiste sijaitsee Yliopistonkadulla ja yrityksellä on toimipaikat myös Raumalla, Porissa sekä Kotkassa. Lotan kummiyrityksen kotisivuihin voi tutustua täällä: https://enmac.fi/.

Edustusjoukkueen numeroa 11 kantava Lotta teki tälle kaudelle sopimuksen edustuksen kanssa ja esiintyikin edukseen harjoituskaudella, iskien useamman maalin. Juuri kauden kynnyksellä harjoitusottelussa tullut jalkavamma piti pelaajan sivussa melkein kauden puoliväliin saakka, mutta Lotta pääsi viimein irti 29. kesäkuuta, kotiottelussa JyPK:iä vastaan. Ja millainen tuo sisääntulo olikaan!

Ensimmäinen ottelu, ensimmäinen ottelu avauksessa ja ensimmäinen maali vajaan puolen tunnin kohdalla. Lotan ensimmäisestä matsista irtosi myös joukkueen kauden ensimmäinen voitto. Lotta esiintyi edukseen ja oli avauskokoonpanossa myös JyPK-kohtaamista seuranneessa FC Honka -kamppailussa. Tuo ottelu päättyi tasalukemiin 1-1.

Enmac on tämän kauden neljäs edustusjoukkueen pelaajien kummiyritys, muiden ollessa Nokian Tilipiste kapteeni Johanna Salmijärvellä, kannattajayhdistys Ilves Ikuisesti Pipsa Saarilahdella ja Asianajotoimisto Liisa Tarvainen Ky Aino Rasisella.