Emmaliina Tulkki siirtyy Norjan pääsarjajoukkue Røa IL:n riveihin – kiitos ”Emuli”!

Keskikenttäpelaaja Emmaliina Tulkki siirtyy Norjaan ja pääsarjajoukkue Røa IL:n väreihin.

Vuonna 1900 perustettu Røa IL taistelee tällä hetkellä sarjapaikastaan pääsarjassa ja hakee vahvistusta pelaajistoon, jossa ”Emuli” auttaa norjalaisjoukkuetta.

Tälle kaudelle Ilvekseen palannut Emuli ehti pelaamaan keltavihreissä tällä kaudella kaksi ottelua Suomen Cupissa ja 13 Kansallisessa Liigassa. Viimeiseksi otteluksi jäi viime viikonlopun HJK-kohtaaminen. Keskikenttäpelaaja ylitti tällä kaudella myös sadan liigaottelun rajan.

Pelaaja itse kommentoi siirtoaan Norjaan näin: ”haluan kiittää Ilvestä sekä joukkuetta kaudesta ja mahdollisuudesta päästä takaisin huippukuntoon loukkaantumisen jäljiltä. Nyt odotan innolla uutta mahdollisuutta Norjassa ja olen valmis haasteeseen.”

Ilves jalkapallon urheilutoimenjohtajalla Janne Räsäselle Emmaliinan siirto takaisin kansainvälisille kentille oli selkeä ja hieno asia.

”Kun viime syksynä neuvoteltiin Emulin kanssa paluusta Ilvekseen, niin jo silloin asetettiin valmennusjohdon ja Heli Rekimiehen johdolla tavoite paluusta huippukuntoon asteittain vakavan loukkaantumisen jälkeen. Tässä onnistuttiinkin hienosti ja onnistuneiden peliesitysten jälkeen Emulille avautui nyt jo mahdollisuus ottaa seuraava askel kansainvälisille kentille.

Ilves saa siirrosta siirtokorvauksen ja myös tämä tukee Ilveksen strategista tavoitetta luoda Ilves-pelaajapolku junioreista edustusjoukkueiden kautta aina kansainvälisille kentille.

Kiitämme Emulia hienosta ajasta ja panoksesta Ilveksessä sekä toivotamme onnea ja menestystä tulevaan.”

Emuli on yksinkertainen Ruotsin mestari Linköpingin kanssa ja kaksinkertainen Suomen mestari HJK:n ja KuPS:n riveistä.

Paljon tsemppiä Norjan valloitukseen, Emuli!