Cup-junan vauhti kiihtyy – Puolivälieräotteluun JyPK:n vieraaksi Jyväskylään

Käsi ylös ketkä ovat innoissaan arvonnan tuloksesta!

Suomen Cupin viimeiset arvonnat otteluparien suhteen suoritettiin tänään. Mukana on vielä kahdeksan joukkuetta, joten samalla kertaa arvottiin niin puolivälierien kuin välierienkin otteluparit sekä finaalin kotijoukkuekin.

Ilvekselle arpa toi jälleen vierasottelun, tällä kertaa cup-juna puksuttaa Jyväskylään JyPK:n vieraaksi. Alustava ottelun runkopäivä on viikonloppuna 5.-6. elokuuta. Tosin 5.8. on kalenterissa jo Kansallisen Liigan kotiottelu FC Honkaa vastaan, joten jonkinmoista ottelusiirtoa on luvassa.

Arpaonni oli sikäli suosiollinen, että tämän otteluparin voittaja emännöi välierissä 2.9. Åland United – KuPS -parin voittajaa. Tästä välierästä löytyy myös kotijoukkue 30.9. pelattavaan finaaliin Olympiastadionille.

Puolivälierien muut ottelut ovatkin pääkaupunkiseudun sisäisiä kamppailua, sillä parit ovat PK-35 Vantaa – HPS sekä HJK – PK-35.

Kansallista Liigaa pelataan kuitenkin ensin kolmen ottelun verran. 22.7. Turussa TPS:n vieraana, 29.7. emännöidään HJK:ta Kaupissa ja 1.8. laivaillaan Maarianhaminaan ÅU:n vieraaksi.