BearIT Ilveksen naisten edustuksen Premium-kumppaniksi

BearIT on Ilveksen Kansallisen Liigan joukkueen yhteistyökumppani vuosina 2023-2026. Kolmivuotinen yhteistyösopimus on Ilveksen naisten ensimmäinen Premium-tason kumppanuus.

BearIT:n ja Ilveksen yhteistyön tavoitteena on tukea kansallisella huipulla pelaavaa naisten edustusjoukkuetta ja auttaa joukkueen pelaajia ammattimaisen jalkapalloilun sekä opiskelun tai työelämän yhdistämisessä.

Vahvaa kasvua tekevä BearIT on ohjelmistokehityksen ja digitaalisten työelämäpalveluiden asiantuntijatalo. Yhteiskunnallisen arvopohjan omaavan yrityksen toimitusjohtajan, Teemu Karhun, sydän sykkii kotimaiselle naisjalkapalloilulle, Tampereen Ilvekselle sekä Kansalliselle Liigalle, jonka yhteistyökumppanina BearIT on toiminut jo vuosia.

BearIT on ollut jo useamman vuoden Ilveksen kumppani ruohojuuritason Futis-Liiga toiminnassa ja kehittänyt myös turnaus- ja pelitoimintaohjelmistoa Futis-Liigan käyttöön.

”BearIT:n kaksoisuravalmennus tarjoaa Ilveksen pelaajille mahdollisuuden suunnitella ja selvittää työ- ja opiskelumahdollisuuksia jo peliuran aikana. Digitaalisesti toteutettavassa kaksoisuravalmennuksessa selvitetään pelaajan koulutustaustaa, osaamista, mielenkiinnon kohteita sekä muuta harrastuneisuutta, josta voi olla hyötyä jo peliuran aikana tai sen jälkeisessä elämässä. Valmennuksen tavoitteena on rakentaa yhteistyöllä polku, joka auttaa pelaajaa menestymään kentällä ja sen ulkopuolella”, toimitusjohtaja Karhu kertoo.

Ilves ry. jalkapallojaoston urheilutoimenjohtaja Janne Räsänen iloitsee BearIT:n kanssa solmitusta yhteistyösopimuksesta, joka auttaa seuraa ja pelaajia monella eri tasolla.

”On hienoa saada tamperelainen kasvuyritys ensimmäiseksi Premium-kumppaniksemme. Sopimuksemme on enemmän kuin perinteinen yhteistyökumppanuus, sillä se tukee sekä joukkuetta että yksilöitä. BearIT:n asiantuntijaosaamisen kautta autamme pelaajia yhdistämään ammattimaisen urheilun, opinnot tai työn toimivaksi kokonaisuudeksi. Uskomme, että pelaajamme saavat tästä tulevaisuudessa merkittävän kilpailuedun”, Räsänen toteaa.

Premium-yhteistyön julkistamisen kunniaksi BearIT toimii lauantaina 13. toukokuuta pelattavan Ilves – Åland Unitedin ottelun kumppaniyrityksenä ja BearIT toimitusjohtaja Teemu Karhu avaa puoliaikahaastattelussa sopimuksen taustoja ja tavoitteita.

Nähdään Kaupissa!