Autovuokraamo Enterprise Saana Tuomalan kummiyritykseksi!

Autovuokraamo Enterprise on keskikenttäpelaaja Saana Tuomalan kummiyritys kaudella 2022.

Saana toivottaa kummiyrityksensä lämpimästi mukaan.

”Hienoa, että Enterprise lähti kummiyrityksekseni ja tukemaan uraani jalkapalloilijana. Toivottavasti pystyn peliesityksilläni tekemään heidät ylpeäksi.”

Enterprise on yrityksenä yllättävänkin tuttu edustuksen varakapteenille. Mihin Saana puolestaan lähtisi, jos hän vuokraisi auton tällä hetkellä?

”Olen itseasiassa töissä Enterprisellä! Jos nyt vuokraisin auton ja lähtisin reissuun niin menisin road tripille Suomen ’ympäri’. Ainakin Hämeenlinnassa, Oulussa ja Saana-tunturilla kävisin. Tai sitten lentäisin Rodokselle ja vuokraisin sieltä Enterpriseltä auton!”

Myös Enterprisen päästä kommentointiin kummipelaajasopimusta.

”Kummiyrityksenä olemme mukana tukemassa lahjakkaan nuoren urheilijan tavoitteellista harjoittelua ja kehittymistä, mutta samalla tuemme ja kannustamme koko Ilveksen naisjalkapallojoukkuetta”, kertoo Enterprisen General Manager Janne Haavisto.

Saana on paukutellut tämän kauden Suomen Cupissa jo kahdeksan maalia. Kansallinen Liiga kausi käynnistyy Saanan ja edustusjoukkueen kohdalla maaliskuun 26. päivä Kuopiossa. Ensimmäinen kotiottelu pelataan 2. päivä huhtikuuta FC Honkaa vastaan.

Kummiyrityksenä toimivan autovuokraamo Enterpriseen voi tutustua lisää heidän verkkosivuillaan.