Armi Heikkilä valittiin Läntisen alueen Vuoden tyttöpelaajaksi – onnittelut Armi!

Armi poseeraamassa Läntisen alueen Vuoden tyttöpelaajan pystin sekä Helmariturnauksen 2008-syntyneiden tyttöjen finaalijoukkueiden kapteenien kanssa. Kuva: Sami Nikkola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Armi Heikkilä valittiin Läntisen alueen Vuoden tyttöpelaajaksi 2021.

PK-35 ottelussa tämän kauden ensimmäiset minuuttinsa Kansallisessa Liigassa pelannut Armi sai palkintonsa tällä viikolla Kaupissa 2008-syntyneiden tyttöjen Helmariturnauksen yhteydessä. Palkinnon jakoi Läntisen alueen koulutuspäällikkö Sami Nikkola.

Armista kerrottiin Palloliiton sivuilla seuraavanlaisesti:

Vuoden tyttöpelaajana palkitaan Ilveksen naisten edustusjoukkueen runkopelaaja Armi Heikkilä. Keskikentän taituri on myös U19-maajoukkueen kapteeni, joka johdatti joukkueensa EM-karsinnoista jatkoon. Armi pelasi täydet minuutit EM-karsinnoissa Unkaria, Turkkia ja Tanskaa vastaan.

Hän selviytyy hyvin paineen alla sekä kentällä että sen ulkopuolella. Armi Heikkilän Vuoden tyttöpelaaja -perusteissa nousi lisäksi esiin, että kapteenille tyypillisesti Armi on helposti lähestyttävä, sosiaalinen ja pidetty pelaaja, joka on erittäin motivoitunut tekemisiinsä ja kehittymiseensä jalkapalloilijana.

Kaikki Läntisen alueen palkitut löytyvät Palloliiton kotisivuilta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/lantinen-alue-palkitsi-kauden-2021-menestyjia-ja-seuratoimijoita.

Lämpimät onnittelut Armille ja kaikille muille palkituille!