Toinen Kansallisen Cupin kotipeli putkeen – TPS saapuu vierailulle Pirkkahalliin

Sofia, Anna ja keltavihreät saavat lauantaina vieraakseen TPS:n. Kuva VIFK-ottelusta.

Kansallinen Cup jatkuu lauantaina jälleen kotiottelulla, kun Turun Palloseura saapuu vieraaksi Pirkkahalliin.

Ilves avasi Kansallisen Cupin edellisviikonloppuna maalijuhlilla, kun Ykkösen VIFK kaatui C-hallissa maalein 9-0 (5-0). Vaasalaiset pääsevät hakemaan revanssia tupsukorvista kotonaan lauantaina 25. helmikuuta.

Luonnollisesti, kolmen joukkueen alkulohkossa TPS ei päässyt vielä avaamaan Kansallisessa Cupissa, ennen kuin nyt lauantaina.

Lauantain vieras nousi alkavalle kaudelle takaisin pääsarjaan. Viime kauden Ykkösen runkosarjassa joukkue jäi tasapisteissä toiseksi PKKU:n taakse, kaksi maalia huonomman maalieron turvin. Ylemmässä loppusarjassa, jossa myös Ilves/2 oli mukana, turkulaiset ottivat muilta luulot pois ja vetivät kaulan keravalaisiin peräti 11. pisteen mittaiseksi, varmistaen suoran nousun Kansallisen Liigaan.

Tänä vuonna TPS on ennättänyt pelaamaan kaksi harjoitusottelua, ottaen näistä kaksi voittoa. Vuoden ensimmäisessä ottelussaan TPS kaatoi vieraissa liigajoukkue FC Hongan maalein 1-3. Maalit turkulaisille iskivät Heidi Leppämäki, Emma Santamäki ja Nelly Lehtilä.

Jälkimmäisessä harjoitusottelussa kaatui turkulaisille viime kaudelta enemmän kuin tuttu PKKU. Matsi pelattiin Turussa ja se päättyi osumin 4-1. Mustavalkoisille osuivat Viivi Ollonqvist, Jenni Rannus ja kahdesti maalannut Lehtilä.

Näin ollen molemmat joukkueet lähtevät lauantain cup-otteluun voitto allaan. Jommankumman tai molempien lento katkeaa!

 

Tervetuloa lauantaina Pirkkahalliin!

Ilveksen ja TPS:n väliseen otteluun saa lippuja C-hallin oven välittömästä läheisyydestä hintaan 5/2 euroa.

Kaikki seuravaatteissa peliin saapuvat Ilves-juniorit ja itselleen tukikausikortin lunastaneet pääsevät myös TPS-otteluun veloituksetta. Tukikausikortilla pääsee näkemään kaikki keltavihreiden Kansallisen Cupin, Kansallisen Liigan ja mahdolliset Suomen Cupin kotiottelut. Tukikausikortin hinta on 39,90 euroa ja kortin voi tilata itselleen täältä: https://ilvesnaisetjalkapallo.fi/tuote/tukikausikortti/.

Parkkipaikkoja voi olla Pirkkahallilla lauantaina rajatusti, sillä A-hallissa järjestetään TU-38:n yleisurheilukisat kello 12:00 lähtien.

C-hallin takaisella hiekkaparkkipaikalla pitäisi olla jälleen tilaa.

Jos matkaa tulee Pirkkahalliin liian paljon, niin ottelun voi katsoa myös yhteistyökumppani Aamulehden verkkosivuilta: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000009382350.html/. Lähetys on Aamulehden tilaajille, lehteen voi tutustua kuukauden ajan yhdellä eurolla.

Nähdään lauantaina!