Suomen Cupin alkulohko päätökseen FC Honkaa vastaan – Pirkkahallin katsomoon otetaan taas 199 katsojaa!

Määttä, Viinikka, Purhonen, Kettunen. Iskeekö joku nelikosta maalin lauantaina? Kuva: Joope Erkkilä.

Suomen Cupin lohkovaihe kun saatiin lopulta käyntiin, niin se laitetaan myös samoilla vauhdeilla pakettiin! Lauantainen FC Honka -ottelu on kolmas lohkovaiheen ottelu puolentoista viikon sisään ja se päättää näin ollen keltavihreiden lohkovaiheen.

Jos suuria mullistuksia ei tapahdu, Ilves etenee Cupissa jatkoon. Kuinka monella pisteellä, se on toinen kysymys ja siihen saadaan vastauksia lauantaina FC Honka -matsin jälkeen. Ottelu alkaa Pirkkahallissa kello 12:30.

Keltavihreät ovat napanneet molemmista lohkovaiheen otteluistaan selkeänumeroiset voitot, päästämättä vielä maaliakaan Meri Hämäläisen selän taakse.

FC Honka on pelannut Cupia yhden ottelun verran, kun joukkue kaatoi viime viikonloppuna kotonaan Espoossa Ilveksen kakkosjoukkueen lukemin 3-0 (1-0). Honka on ensimmäinen Kansallisen Liigan vastus, jonka keltavihreät ylipäätään kohtaavat tämän vuoden puolella.

Kapteeni Laura Laurikaiselta lohkovaiheen viimeinen ottelu jää väliin, mutta hän on ollut tyytyväinen keltavihreiden otteisiin tähän mennessä.

”Mun fiilikset on ainakin hyvät, koska ollaan saatu viime peleissä paljon onnistumisia maalien ja nollapelien muodossa. Jännityksellä odotan, että onko Saanan tulinen jalka jo skoutattu! Ollaan myös pystytty lyhyellä aikavälillä muuttamaan ja parantamaan paljon pelillisiä asioita, siihen oon tosi tyytyväinen.”

Lauran vierellä molemmissa Suomen Cupin otteluissa väkevästi esiintynyt varakapteeni Anna Olmala odottaa viikonlopun kamppailua.

”Hyvillä fiiliksillä Honka-peliä kohti! Pelaamisemme on mennyt koko ajan eteenpäin, niin jatketaan samaan malliin. Kun ollaan aggressiivisia, pidetään kenttätasapaino kunnossa ja luodaan laadukkaita maalipaikkoja, niin pystytään tekemään hyvää tulosta. Viime peleihin on lähdetty koko joukkueella hyvällä asenteella ja pallo on haluttu voittaa heti takaisin menetysten jälkeen, mikä on näkynyt siinä, että ei olla päästetty maaleja ja ollaan päästy pitämään palloa. Tätäkin peliä lähdetään ehdottomasti voittamaan ja hakemaan Cupin jatkopaikkaa lohkoykkösinä!”

Myös päävalmentaja J-P Berg on innoissaan liigavastustajan kohtaamisesta ja toivoo näkevänsä mukavasti yleisöä Pirkkahallin katsomossa.

”Joukkue odottaa innolla viikonlopun peliä. Olemme saaneet nyt harjoiteltua normaalisti ja viime viikolla pääsimme myös pelien makuun, joten lähtökohdat peliin ovat hyvät. Lisäksi on mukava päästä pelaamaan pitkästä aikaa Kansallisen Liigan joukkuetta vastaan. Nyt kun rajoituksetkin ovat hellittäneet, myös yleisöä pääsee katsomoon. Toivottavasti saamme siis kannustusjoukkoja Pirkkahallin lehtereille. Pelistä tulee varmasti tiukka ja jännittävä.”

Pirkkahallin katsomoon otetaan Cupin otteluun 199 katsojaa. Jos olet jo tilannut naisten edustusjoukkueen tukikausikortin tai miesten edustusjoukkueen kausikortin, mutta et ole sitä vielä saanut, pääset otteluun myös näyttämällä kausikortin kuittia/tilausvahvistusta. Otteluun myydään portilla pääsylippuja hintaan 5/3€. Pirkkahallin kioskilla myydään puolestaan tämän kauden kausikortteja, tervetuloa lämpimästi Pirkkahalliin!

Matsi FC Honkaa vastaan näkyy tutusti myös tilaajille Aamulehden kotisivuilta.