Studio Nuovo Ilveksen yhteistyökumppaniksi – Luvassa alennuksia myös kannattajille

Tammelan Stadionin kivijalassa sijaitseva hiusalan ammattilainen Studio Nuovo lähti Ilveksen naisten yhteistyökumppaniksi. Yrittäjä Heidi Martikainen haluaa tiivistää stadionilla olevien yritysten sekä joukkueiden yhteistoimintaa. Etuja on tarjolla niin joukkueelle kuin kannattajillekin.

Yli 10 vuotta hiusalalla toiminut Heidi Martikainen iinnostui Tammelan Stadionin liiketilasta sen ihanteellisen sijainnin ja keskeisen näkyvyyden johdosta. Martikainen on ollut tyytyväinen muuttoon ja toivoo yhteistyön Ilveksen kanssa tuottavan iloa molemmille osapuolille.

Olen viimeiset seitsemän vuotta toiminut Tammelan alueella ja kovasti viihtynytkin. Kun stadion rupesi pikkuhiljaa valmistumaan, aloin seuraamaan minkäkokoisia liiketiloja kivijalkaan oli tulossa  Sopivan kokoisen tilan löydyttyä, halusin ehdottomasti tänne siirtyä. Stadionin alue on kasvava ja kehittyvä alue ja tähän ympäristöön keskittyy yhä enemmän palveluita ja uusia asukkaita. Tammelan suosio muuttokohteena on jo nyt noussut melkoisesti.

Ilveksen matkaan lähdin kumppaniksi, koska haluan naisyrittäjänä tukea naistoimintaa. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä joukkuetta tukemaan, niin halusin ehdottomasti lähteä mukaan. Luonnollisesti halu verkostoitua muiden Ilveksen yhteistyökumppaneiden kesken houkutteli ja tarkoituksena onkin aktiivisesti osallistua seuran järjestämiin kumppanitapaamisiin. Samoin olen kiinnostunut tekemään enemmän yhteistyötä stadionin muiden yritysten kesken.

Studio Nuovo tarjoaa kaikki laajat parturi- ja kampaamopalvelut, hiustenpidennykset, hää- ja muut juhlakampaukset, tuotemyyntiä eli hyvin laaja-alaisesti alan palveluita. Ilveksen kannattajille haluan tarjota pienen alennuksen tietyistä palveluista. Naisten kausikortilla sekä ottelulipulla saa 10% alennuksen peruspalveluista. Ottelulipulla varatessa alennus on voimassa kuukauden ottelupäivästä eteenpäin. Joukkueelle on luvassa myös omat alennuksensa.

Liikkeeni on helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja rauhallinen yhden naisyrittäjän pieni studio, meille saa tulla nimenomaan rentoutumaan. Vaikka ympäristö on vauhdikas ja ihmisiä vilisee paljon ympärillä, Nuovossa vallitsee rauha ja rentous.

Studio Nuovo sijaitsee siis Tammelan Stadionilla, Kalevan puistotien ja Ilmarinkadun kulmauksessa. Ajanvaraukset onnistuu paitsi paikan päältä, myös Timmasta. Nuovo löytyy myös Facebookista.