Salmijärvi ja Nurminen täydentävät valmennustiimiä – joukkueen huoltajana aloittaa Maria Kulo!

Edustusjoukkueen valmennustiimi on saanut päivitystä. Päävalmentaja Anssi Ylisen adjutantteina tulevalla kaudella toimivat valmentajat ovat tuttuja nimiä niin pelaajille kuin varmasti monille seuraajillekin, sillä tiimissä aloittivat Johanna ”Junnu” Salmijärvi ja Marko Nurminen.

Junnu lopetti menestyksekkään futisuransa toissa kauden päätteeksi edustusjoukkueen kapteenina ja toimi jo viime kaudella valmentajana Ilveksen eri joukkueissa. Myös eräänlaisena katsomovalmentajana edustusjoukkueen parissa.

”Hyvillä fiiliksillä lähdetään tulevaan kauteen. Kiva päästä mukaan osaavaan ja kokemusta täynnä olevaan valmennustiimiin ja oppimaan heiltä uusia juttuja valmentamiseen liittyen. Oma valmentajaura on vasta aluillaan, mutta peliura vielä suht tuoreessa muistissa, joten haluan jakaa oppeja omalta pelaajauralta ja sitä kautta auttaa pelaajia eteenpäin heidän omilla urillaan.”

Marko Nurminen omaa Ilves-kokemusta jo reilun parinkymmenen vuoden ajalta. Marko toimi viimeisten vuosien ajan Ilves/2:n vastuuvalmentajana ja hyppää nyt mukaan Anssin valmennustiimiin edustusjoukkueeseen.

Ylisen taustatiimiin kuuluvat myös fysiikkavalmentajana jatkava Juuso Marttila ja joukkueenjohtajana rokkaava Leena Työläjärvi. Uutena huoltajana joukkueessa aloitti Maria Kulo. Tervetuloa keltavihreisiin, Maria!

Viime kauden valmennustiimistä valmentaja Mikko Ojaniemi ja maalivahtivalmentaja Marko ”Pirre” Pirilä eivät jatka uudessa valmennustiimissä, mutta jatkavat seurassa. Mikko toimii jatkossa Ilves/2:n vastuuvalmentajana ja Pirre jatkaa Ilves ry:n puolella poikien huippuvaiheessa ja aamutreeneissä maalivahtivalmentajana sekä vastaa seuran maalivahtivalmentajakoulutuksista. Kiitoksia Mikolle ja Pirrelle!

Joukkueen uudesta maalivahtivalmentajasta kerrotaan piakkoin. Edustusjoukkueella on tällä hetkellä kasassa yhteensä 18 pelaajasopimusta.