Pihlajalinna on uusi edustusjoukkueen pääyhteistyökumppani!

Edustusjoukkueen pääyhteistyökumppani kaudesta 2021 lähtien.

Pihlajalinnasta tulee naisten edustusjoukkueen pääyhteistyökumppani kaudesta 2021 lähtien. Sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tuottavan Pihlajalinnan kanssa solmittu yhteistyösopimus kattaa kaudet 2021, 2022 ja 2023.

Ilveksen jalkapallojaoston kehityspäällikkö Toni Hevonkorven mukaan Pihlajalinnan ja seuran kanssa yhdessä luodut toimintamallit ovat toimineet erittäin hyvin.

”Pihlajalinna tarjoaa huippuluokan palvelut edustusjoukkueen pelaajille. Luonnollisesti pyrimme koko ajan edelleen kehittämään yhteistyötämme sekä urheilijoiden hoitopolkua, yhdessä Pihlajalinnan ammattilaisten kanssa”, Hevonkorpi sanoo.

Uutena osana yhteistyösopimusta mukana on nyt myös Pihlajalinna Bonus.

”Pihlajalinna Bonuksen avulla kaikki ilvesläisten, niin pelaajien kuin perheenjäsentenkin käyttämät Pihlajalinnan palvelut kerryttävät tuloja myös seuralle”, Hevonkorpi muistuttaa.

Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta. Liittymällä jäsen tai kannattaja saa käyttöönsä myös Pihlajalinnan vaihtuvat asiakkuusohjelman edut.