Neljä uutta pelaajaa Ilves-paitaan

Ilves järjesti tryout-tapahtuman joulukuun alussa. Valmentajat Anssi Ylinen ja Marko Nurminen olivat erittäin tyytyväinen tapahtumaan.

”Se oli erittäin hyvä tapahtuma. Kaikki mukana olleet tryout-pelaajatkin antoivat siitä positiivisen palautteen, riippumatta tulivatko valituiksi tai eivät. Pitivät varsinkin siitä, että saivat palautetta niin kehityskohteistaan kuin vahvuuksistaan. Neljä pelaajaa tapahtumasta sai meiltä lopulta sopimuksen”, kertoili Anssi.

Tryout-pelaajat olivat erittäin nälkäisiä ja halusivat osoittaa parastaan. Se toi myös virtaa omille pelaajille. Meiltä puuttui silloin juuri maajoukkueleiriltä palanneet pelaajat, joten saimme eri pelipaikoille hyvin näyttömahdollisuuksia”, komppasi Marko vieressä.

Nelly Lehtilä on aivan kohta 24-vuotta täyttävä hyökkääjä. Liedon Pallon kasvatti, joka jo nuorena siirtyi TPS:n organisaatioon. Viime kaudella hän pelasi 25 Kansallisen Liigan peliä karsinnat mukaan lukien ja teki niissä neljä maalia.

Iris Lukkarila on 23-vuotias keskikenttäpelaaja. Hän on RoPS:n kasvatti, joka viime kauden pelasi Kansallista Liigaa ONS:n riveissä. Otteluita kertyi ensimmäisellä pääsarjakaudella tilille 22. Alkutalvesta hän ehti pelata futsalia Ykkösessä kuuden ottelun verran Limingan Pallokarhujen riveissä, tehden kuusi maaliakin.

Viivi Spets on 21-vuotias keskikenttäpelaaja. Paraisilta kotoisin oleva PIF:n kasvatti on myös läpikäynyt TPS:n junioripolun ja Kansallista Liigaa hän on TPS:n riveissä pelannut 20 ottelua, joista seitsemän viime kaudella.

Stina Virkkala on 23-vuotias puolustaja. Hänen kasvattajaseuransa on Ajax Sarkkiranta, josta hän siirtyi ONS:n riveihin. Hän ehti edustaa myös RoPS:ia ennen paluuta ONS:n riveihin. Viime kauden Kansallista Liigaa hän pelasi 22 ottelua oululaisten riveissä. Hänkin pelasi kolme ottelua alkutalvesta futsalia Limingan Pallokarhujen mukana.

Uudet pelaajat nähdään tänään Viiviä lukuunottamatta pelaamassa EBK:ta vastaan. Ottelu alkaa Pirkkahallissa klo 12.25 ja otteluun on vapaa pääsy.