Maalitykki Silja Tuominen jatkaa Ilveksessä – sopimus on mallia 1+1!

Kaudella 2021 peräti 13 pääsarjamaalia iskenyt ja kunnolla läpi lyönyt Silja Tuominen jatkaa Ilveksessä! Silja allekirjoitti sopimuksen, joka on pituudeltaan 1+1.

Vastikään myös naisten U23-maajoukkueleirillä Eerikkilässä ollut Silja on iloinen siitä, että hän jatkaa Ilveksessä myös jatkossa.

”Todella hyvät on fiilikset ja innolla odotan ensi kautta! Ilves tarjoaa loistavan ympäristön kehittyä pelaajana eteenpäin. Tavoitteena ensi kaudella on henkilökohtaisesti ottaa isoa roolia ja auttaa mahdollisimman hyvin joukkuetta saavuttamaan yhteiset tavoitteet mitkä asetetaan.”

Naisten edustusjoukkueen päävalmentajana aloittava J-P Berg kommentoi myös Siljan tuoretta pelaajasopimusta.

”Olen todella iloinen, että saimme Siljan kiinnitettyä joukkueeseemme. Hänellä oli erinomainen kausi, josta kertoo nyt syksyllä muun muassa U23-maajoukkuerinkiin pääsykin.

Silja on myös hieno esimerkki pelaajan kasvutarinasta, jollaisia toivomme näkevämme tulevaisuudessa lisää. Tunnollisena ja erinomaisena harjoittelijana hän myös tuo treenikentälle juuri oikeanlaista meininkiä joukkueen arkeen.”

Edustusjoukkueen sopimustilanne näyttää todella hyvältä, sillä allekirjoitettuja sopimuksia on tällä hetkellä 14, viiden pelaajan kanssa neuvotellaan sopimuksesta ja näytille joukkueeseen on tulossa peräti 10 pelaajaa.

Edustusjoukkueen vahvistaminen menee linjassa aiemmin julkaistun tyttö- ja naisjalkapallon päivitetyn strategian kanssa. Siihen voi tutustua lisää tästä: https://ilvesnaisetjalkapallo.fi/ilves-jalkapallon-paivitetty-tytto-naistoiminnan-strategia-vuosille-2022-2025/.

Tavoitemäärä edustusjoukkueella on yhteensä 24 sopimusta. Jo varmistettuja sopimuksia aletaan julkistaa tässä pikkuhiljaa, pysy siis kuulolla!

Siljan kommentit lisätty uutiseen sunnuntaina 31.10.2021.