Lauantaina vieraaksi sarjanousija JyPK

Ilves saa kauden kolmanteen harjoitusotteluunsa vastaan jälleen Kansalliseen Liigaan nousseen Jyväskylän Pallokerhon. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet Ykkösen joukkueita vastaan, nyt siis ensimmäistä kertaa pääsarjatason joukkue vastassa.

JyPK voitti viime kaudella Naisten Ykkösen melkoisen selvästi ja lunasti paikkansa Kansalliseen Liigaan tälle kaudelle. Pallokerho on ehtinyt yhden harjoituspelin pelaamaan, kun he pelasivat 3-3 tasapelin JJK09-joukkuetta vastaan. Jyväskyläläisten maalintekijöinä olivat Eevi Paakkari, Anida Halttunen sekä Alma Forstèn.

Pallokerho sai täksi kaudeksi myös uuden päävalmentajan, kun FC Hongasta käskijäksi siirtyi Sacha Navalkar. Joukkue kertoi eilen sosiaalisessa mediassa saaneen mielenkiintoisen vahvistuksen myös kentälle, kun 20-vuotias maalivahti Meeri Karjalainen siirtyi KuPS:sta Pallokerhoon.

Ilves lähtee kauden kolmanteen otteluunsa kahden voiton putkessa. EBK kaatui 1-0 ja P-Iirot puolestaan 3-0. Anna Olmala on tehnyt maaleista kaksi ja Nelly Lehtilä ja Iris Lukkarilla yhdet kumpainenkin. Oma maali on toistaiseksi pysynyt puhtaana, sitäkin putkea Ilves lähtee jatkamaan.

Ottelu pelataan Pirkkahallissa huomenna lauantaina klo 12:25 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy. Aamulehti näyttää ottelun tilaajilleen omassa live-palvelussaan. Linkki otteluun: Aamulehti Live

Nyt kun otteluohjelmakin on julkaistu ja pelit merkitty kalenteriin, on hitaidenkin hämäläisten aika tilata itselleen ja kavereille kausikortit uudelle upealle Tammelan stadionille. Ne saat tietysti klikkaamalla tätä linkkiä.