Ilvekselle harjoituskauden ensimmäinen tappio

Ilves – JyPK 1-3

Ilvekseltä katkesi lauantaina kaksikin putkea, sekä kahden ottelun voittoputki että puhtaana pidetyn maalin putki. Repalaisen harjoitusviikon päätteeksi joukkue ei ollut aivan terävimmillään ja paikkansa tehokkaasti hyödyntänyt JyPK voitti emäntänsä 1-3. Ilveksen maalin laukoi upeasti vapaapotkusta Anela Ljesnjanin.

Päävalmentaja Anssi Ylinen harmitteli ottelun lopputulosta, parannettavaa löytyi niin puolustus- kuin hyökkäyspelistäkin.

”Otteluhan oli varsin tasainen, taisimme olla jopa hallitsevampi osapuoli varsinkin avausjaksolla. JyPK oli tehokkaampi maalipaikoissaan. Olihan meilläkin useampi maalipaikka, mutta tällä kertaa emme saaneet Anelan upeaa vaparimaalia lukuunottamatta tulosta. Otteluun valmistautuminen oli melko rikkonaista. Useampi pelaaja on ollut kipeänä ja lisäksi oli maajoukkueleirejä ja loukkaantumisistaan kuntoutujiakin. Seitsemän pelaajaa puuttui lauantain kokoonpanostakin. Onneksi saimme kakkosjoukkueesta kolme pelaajaa auttamaan. Lisäksi maalivahti Josefina Långström oli meillä viikon harjoituksissa ja pelissäkin mukana. Hyvää pelissä oli se, ettei meidän pelaajien kunto kuitenkaan loppunut pelissä kesken.

Poissaoloista johtuen emme päässeet viikolla kunnolla harjoittelemaan pelin vaiheita emmekä isoa peliä lainkaan. Aika pienpelivoittoista harjoittelua viime viikko oli. Alkavalla viikolla pääsemme onneksi jo paremmin harjoittelemaan, sairastuvaltakin palailee mukavasti pelaajia. Kyllähän meillä on vielä paljon työtä tekemättä. Maanantaina aloitetaan harjoittelu. Jos päästät pelissä kolme maalia omiin, niin vaikea on peliä voittaa. Puolustusta lähdetään hiomaan heti kuntoon”.

Ilveksen kokoonpano:
Roosa Karppinen (mv)
Laura Ojala
Saana Tuomala
Stina Virkkala
Helmi Perkaus
Jenni Järventaus
Elli Mäkipelkola
Nelly Lehtilä
Anna Olmala
Anela Ljesnanin
Amelia Luotonen

Vaihtopelaajat:
Josefina Långström (mv)
Sanna Virtanen
Saana Törmänen
Maija Jämsä

Seuraavaksi vastustajaksi ensi lauantaina juoksee B3-poikien joukkue. Luvassa on siis fyysisempiä kamppailuja ja reagoinnit pitää olla normaalia nopeampia. Tervetuloa silloinkin kannustamaan meitä voittoon!