Klubi tulee keltavihreiden vieraaksi – tervetuloa kahdelta Kauppiin lauantaina!

Sofia Laine viilettää mahdollisesti myös HJK:ta vastaan tulevana lauantaina. Sofia on iskenyt yhden maalin tällä kaudella. Kuva: Joope Erkkilä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilves hakee seuraavia sarjapisteitä lauantaina ja jälleen ollaan kotona Kaupin urheilupuistossa! 21. päivä Kauppiin saapuu vieraaksi Helsingin Jalkapalloklubi, kamppailu joukkueiden välillä alkaa kahdelta.

Keltapaitainen kotijoukkue lähtee matsiin tappio niskassaan, kun Åland United haki edellisenä viikonloppuna Kaupista voiton lukemin 1-4. Ilveksen ainokaisesta vastasi kauden ensimmäisen kaappinsa iskenyt Jenni Kantanen. Onko ketsuppipullo potkaistu auki nyt kunnolla?

HJK puolestaan saapuu Tampereelle voitto allaan, kun sarjakolmonen kävi hakemassa pisteet edellisellä kierroksella sarjanousija NJS:ltä 1-2 voitolla. Helsinkiläisten maalit iskivät Annika Huhta ja Lilli Halttunen. NJS:n maalista vastasi viime kaudella Ilvestä edustanut Venla Mäkelä.

Ilves majailee sarjataulukossa kolme sijaa Klubin alapuolella, sijalla kuusi.

Aiemmat kohtaamiset

Viime kauden kohtaamiset menivät molemmat klubilaisten nimiin. Toukokuun lopulla Kaupissa vierasjoukkue vei pisteet matkaansa maalein 1-3. Silja Tuominen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon, mutta toisella puoliajalla Ilves-kasvatti Nea Lehtola, Vilma Hakala ja Ria Karjalainen varmistivat pisteet helsinkiläisille.

Elokuussa Helsingissä pelatussa ottelussa myös toinen Ilves-kasvatti kuritti entistä seuraansa. Roosa Tuominen iski loppulukemat 3-0. Ennen tätä maalinteossa olivat onnistuneet Leonie Pankratz sekä ex-Ilves Maaria Roth.

Edellisen kerran Ilves ja HJK ovat iskeneet yhteen Suomen Cupin välierässä Helsingissä. HJK eteni finaaliin lukemin 3-0, Ria Karjalaisen osuessa kahdesti ja Veera Hellmanin kerran.

Mainituista pelaajista Lehtola, Karjalainen, Pankratz ja Hellman nähdään sinivalkoisten väreissä myös mahdollisesti lauantaina Kaupissa. Lehtolan lisäksi tuttuja nimiä keltavihreiden kannattajille ja pelaajillekin HJK-leiristä ovat maalivahti Annika Laihanen ja keskikentän Tuuli Enkkilä.

Emulille 100 pääsarjaottelua täyteen ÅU:ta vastaan

Jos edellisessä Ilveksen kotiottelussa sadasta pääsarjaottelusta palkittiin Laura ”Lare” Laurikainen ja Aino Rasinen, niin tulevana lauantaina on Emmaliina ”Emuli” Tulkin vuoro. Emuli sai 100 liigaottelua täyteen edellisessä ottelussa Åland Unitedia vastaan. Suomessa pelattujen pääsarjaotteluiden lisäksi Emulilta löytyy 16 pääsarjaottelua länsinaapurista.

Numero nelosen sadasta ottelusta neljä on tullut KuPS:n paidassa ja 41 kappaletta juuri lauantaisen vastustajan, HJK:n riveissä. Keskikenttäpelaaja kertoi, mitä keltavihreiden täytyy tehdä, jotta kolme pistettä jää lauantaina Pirkanmaalle.

”Totta kai oli hienoa pelata sadas liigaottelu, vaikka tulos ei ollutkaan sellainen, mitä lähdimme joukkueena hakemaan. Näytimme kuitenkin, että pystymme hallitsemaan palloa kovaa joukkuetta vastaan ja uskon, että jos hoidamme puolustuspelaamisen paremmin Klubia vastaan, niin meillä on hyvät mahdollisuudet saada siitä pelistä kolme pistettä.”

YouTuben puolelta, ILVESTV:stä löytyy lisäksi päävalmentaja J-P Bergin ja laitapuolustaja Noora Hämäläisen kommentit ennen HJK-ottelua: ILVESTV!

Liput matsiin kustantavat portilta 7/5€. Otteluemäntä ja Ilveksen pääyhteistyökumppani Pihlajalinna tarjoaa kahdelle ensimmäiselle lippuja ostavalle pääsyliput otteluun. Lipunmyynti aukeaa kello 13:00, Ilves-kahvion ystävällinen ja osaava henkilökunta palvelee makean ja suolaisen nälkäisiä porttien sisäpuolella.

Tervetuloa Kauppiin lauantaina!