Kauden ensimmäinen vierasottelu suuntautuu Kuopioon

Millaisia tyylikkäitä liikkeitä Viivi Spets esittääkään Kuopiossa?

Tähän asti Ilves on pelannut kaikki harjoitusottelunsa Tampereella, joko Pirkkahallissa tai Tammelan Stadionilla. Nyt lauantaina joukkue pääsee vihdoin myös matkustamaan, kun bussin nokka aikaisin lauantaina kääntyy kohti Kuopiota.

Vastustaja KuPS on hallitseva Suomen mestari, jonka uutena päävalmentajana nähdään Ilveksestä tuttu Valtteri Kumpuniemi. Myös pelaajista löytyy kaksi viime kauden tupsukorvaa, maalivahti Meri Hämäläinen ja puolustaja Tuuli Viinikka.

Kuopiolaisten harjoitusottelut eivät ole olleet aivan samanlaista voittokulkua, mihin he ovat Kansallisessa Liigassa tottuneet. Viidestä ottelustaan he ovat voittaneet kaksi, sekä Hongan että JyPK:n. Tappiot ovat tulleet kertaalleen HPS:ää vastaan ja kahdesti on HJK kaatanut KuPS:n.

Ilves lähtee Kuopioon allaan mukava 5-0 voitto virolaisesta Saku Sportingista. Vastus on kuitenkin nyt huomattavasti kovempi ja Ilves pääseekin mittamaan iskukykynsä varmasti kovatasoista joukkuetta vastaan.

Joukkueen loukkaantumistilanne on koko ajan paranemaan päin, mutta nyt loskakelien myötä pukukoppiin on päässyt flunssa-aalto pudottamaan muutaman pelaajan pois kokoonpanosta.

Ottelu alkaa Kuopion Väre Areenalla klo 15, mutta kotijoukkueen mukaan mitään live striimausta ei olisi nyt tarjolla. Otteluraportti pelitapahtumista ilmestyy sunnuntaina tänne kotisivuille luettavaksi. Muista myös seurata joukkueen omia sometilejä Instagramissa sekä TikToKissa.

Jos sinulla nyt jostain syystä ei vieläkään ole kausikorttia meidän peleihimme, niin nyt kipin kapin hankkimaan se täältä.