ILVES RY. JALKAPALLOJAOSTON TIEDOTE

Tiedote 19.6.2021

Kansallisen Liigan ottelussa 29.5.2021 Ilves – HJK, Ilveksen naisten edustusjoukkueen valmentaja käytti erittäin asiatonta ja seuran arvojen vastaista kieltä. Ilves ei hyväksy asiatonta ja loukkaavaa kielenkäyttöä toiminnassaan.

Kurinpitolautakunta on 18.6. antamassaan päätöksessään määrännyt valmentajalle kolmen (3) ottelun pelikiellon tapahtuneesta.

Ilves suhtautuu tapahtuneeseen erittäin vakavasti ja toimenpiteisiin ryhdyttiin välittömästi, kun tapahtumat tulivat seuran tietoon. Tapahtumasta on keskusteltu useita kertoja valmentajan, joukkueen kapteeniston ja toimihenkilöiden kanssa. Keskusteluiden tavoitteena on ollut pelaajien tukeminen ja kokonaiskuvan selkiyttäminen. Pelaajille ja valmentajalle on myös tarjottu mahdollisuutta keskustella ulkopuolisen ammattilaisen/urheilupsykologin kanssa ja kertoa kokemuksiaan tapahtuneesta.

Kokonaistilanne ja joukkueen etu huomioiden Ilves ry on päättänyt yhdessä valmentajan kanssa, että valmentaja ei jatka naisten joukkueen päävalmentajana, vaan siirretään muihin valmennustehtäviin seurassa.

Ilveksen naisten edustusjoukkueen päävalmentajana toimii 19.6. alkaen Ilveksen tyttöjen valmennuspäällikkö Anssi Ylinen (UEFA Pro).

19.6.2021 Tampere

Kari Pansio, Ilves Ry puheenjohtaja

Heikki Tarvainen, Jalkapallojaoston puheenjohtaja