Helmi Perkaus jatkaa Ilveksen takalinjoilla!

Helmi Perkaus jatkaa Ilves-puolustuksen johtamista kaudella 2024. ”Peken” aiemmin tekemä pelaajasopimus edustusjoukkueen kanssa on kaksivuotinen ja tuo sopimus kattaa kaudet 2023 ja 2024.

Toissa kaudella Tapiolan vierailulla Ilveksen edustusjoukkueessa debytoinut Nice Futiksen sekä Musan Salaman kasvatti pelasi sesongilla 2023 melkein kaikissa tarjolla olleissa Kansallisen Liigan peleissä. Vakuuttavasti esiintynyt nuori puolustaja sai alleen 22 liigapeliä.

”Ensimmäinen kausi oli omalta osalta onnistunut. Sain paljon vastuuta ja sen kautta pystyin kehittymään.

Hyvillä mielin lähden uuteen kauteen. Pitää taas nostaa tavoitteita korkeammalle ja lähteä parantamaan viime kaudesta. Tärkeintä on tietysti pysyä ehjänä.”

 

U19-maajoukkueringistä tuttu puolustaja tuli keltavihreään peliasuun kaudelle 2021. Porilainen ennätti tahkoamaan kahden kauden aikana yhteensä 30 Ykkösen peliä ja päälle vielä kaksi karsintaottelua.

Tuttuun tyyliin, Ilveksen päävalmentaja Anssi Ylinen kommentoi Peken tilannetta.

”Helmi oli liigassa kokematon viime kauden alussa, mutta pelasi tasaisen kauden topparina.

Helmi pelasi kaikissa pelaamissaan otteluissa täydet minuutit ja pelaisikin erinomaisesti ja taitavan varmasti. Potentiaalia on vieläkin enempään, kunhan Helmi jatkaa hyvää harjoittelua ja pysyy ehjänä, niin kehitystä tulee roimasti.

Hienoa että Peke jatkaa meillä ja tuo pysyvyyttä, hän on erittäin tärkeä puolustuslinjan pysyvyyden kannalta.”

 

Helmin tulevalle kaudelle jatkuva sopimus on kuudes edustusjoukkueen julkaistu pelaajasopimus. Ja voidaan luvata, lisää on tulossa piakkoin!