Ennakko: Ilveksellä mahdollisuus varmistaa loppusarjan voitto Jyväskylässä!

Jyväskyläläiset ja tamperelaiset kohtaavat keskiviikkona back-to-back ottelussa. Luvassa on kauden toiseksi viimeinen matsi! Kuva: Joope Erkkilä.

Tämän kauden viimeinen vieraspeli suuntautuu keskiviikkona Jyväskylään, jossa Ilveksellä on voitolla mahdollisuus varmistaa alemman loppusarjan voitto kierros ennen kauden päätöstä. Pelin tarvitsee kuitenkin viime lauantaisesta parantua.

Lauantain erikoisessa ottelussa juuri JyPK:n kanssa tasapelin pelannut Ilves matkaa keskiviikkoiltana Jyväskylään, missä voitolla varmistuisi loppusarjan voitto. Joukkue on nyt pisteen edellä PK-35:tä, jolla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

JyPK on ikävä kyllä putoamassa ensi kaudeksi Ykköseen, mutta sen piristyneet otteet antavat odottaa myös pikaista nousemista takaisin. Joukkue on kahdessa viimeisimmässä ottelussa napannut kauden ainoat pisteensä, joten kuntohuippu on juuri nyt heillä päällä. Kaupissakin jyväskyläläiset pelasivat pirteästi ja pitivät keltavihreitä ahtaalla pitkän aikaa.

Ilveksellä puolestaan on neljän ottelun tappioton putki päällä, joukkue ei ole loppusarjassa hävinnyt kertaakaan. Pistejakoon on päädytty sekä JyPK:n että PK-35:n kanssa ja HPS on voitettu kahdesti. Joukkueen tavoitteena on jatkaa tappiotonta putkea kauden loppuun asti.

Lauantaina Ilveksen pelin taso hiukan ailahteli, pelissä oli hyviä ja vaisuja hetkiä, aivan kuten Kaupin valotolpillakin. Ilvekselle ei kuitenkaan tullut totaalista sammumista, kuten kävi kentän valoille. Jyväskyläläiset haluavat varmasti tarjota kotiyleisölleen voiton, joten Ilveksen pitää pystyä ehjempään peliin mieliäkseen pisteille päästä.

Kauden päätösottelu pelataan sitten Kaupissa lauantaina 9. lokakuuta kello 16:30 alkavassa ottelussa PK.35:tä vastaan. Saavu sinäkin paikan päälle antamaan tukesi tälle hienolle joukkueelle, he ovat sen ehdottomasti ansainneet!

Kauden viimeisen vierasottelun voi katsella tuttuun tapaan Ruutu+ palvelusta: https://www.ruutu.fi/stream/3911357.